Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξεταστική για τον Μένιο Φουρθιώτη θέλει ο Μπογδάνος

Εξεταστική για τον Μένιο Φουρθιώτη θέλει ο Μπογδάνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μένιος Φουρθιώτης, Νέα Δημοκρατία,

«Εξεταστική για όλα» ζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος, μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4.

Αναφερόμενος στην υπόθεση Φουρθιώτη, ο κ. Μπογδάνος είπε μεταξύ άλλων ότι «απαιτείται μία εξέταση του γεγονότος ότι ένας δημοσιογράφος – παρουσιαστής με τα στοιχεία ταυτότητας δράσης του κ. Φουρθιώτη είχε επτά φορές μεγαλύτερη φρουρά από έναν βουλευτή Α΄ Αθηνών, ο οποίος έχει δεχθεί δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς και οι αριστεροί από το πρωί μέχρι το βράδυ του κάνουν βουντού και έχουν αποδείξει ότι θέλουν να τον φάνε».

Όπως τόνισε ο βουλευτής, η Νέα Δημοκρατία ανέδειξε το θέμα και το έστειλε στον εισαγγελέα, ενώ κατηγόρησε την εφημερίδα Documento ότι λειτουργεί με μεθόδους συκοφαντικής δυσφήμισης.

Σύμφωνα με τον κ. Μπογδάνο, «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φορτώσει στην ΝΔ τον επί σειρά ετών κολλητό του Νίκου Παππά, τον κ. Βρυώνη, με τον οποίο έφτιαξαν μαζί το σύστημα τους και προσπάθησαν να ελέγξουν τον δημόσιο λόγο».

Αναφερόμενος στην παράδοση των 40 νέων λεωφορείων, που σήμερα δόθηκαν στην κυκλοφορία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παραδέχθηκε ότι «είναι λίγο αργά αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

»Ίσως έπρεπε να έχουμε κινηθεί νωρίτερα και αποτελεσματικότερα.

»Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθεί ότι δεν είναι δυνατόν όλα να τα έχουμε κάνει καλά».

Τέλος, σε ότι αφορά στο οικογενειακό νομοσχέδιο και την συνεπιμέλεια των παιδιών, ο κ. Μπογδάνος τόνισε:

«Πιστεύω βαθιά ότι το παιδί έχει ανάγκη από μάνα και πατέρα με διακριτά και απολύτως σεβαστά πρότυπα.

»Όποιος φοβάται για οποιονδήποτε λόγο την έννοια της συνεπιμέλειας – και ναι, σηκώνει βελτιώσεις το νομοσχέδιο – βρίσκεται σε διαλεκτική διαφωνία. Δεν είναι θέμα ούτε του γονέα, ούτε της ιδεολογίας, είναι θέμα του παιδιού».

Σχετικά άρθρα