Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στρατηγός Φλώρος: Δεν θέλουμε τίποτα από κανέναν και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν

Στρατηγός Φλώρος: Δεν θέλουμε τίποτα από κανέναν και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Ελληνικά Νησιά, Ελληνικός Στρατός, Κωνσταντίνος Φλώρος, Νησιά Αιγαίου, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Χίος,

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε φυλάκια και σε Μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Λέσβο, στη συνέχεια βρέθηκε και στην Χίο στην περιοχή ευθύνης της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, με το Στρατηγό Φλώρο να στέλνει το δικό του «μήνυμα» λέγοντας ότι «δεν θέλουμε τίποτα από κανέναν και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το chiosin, ο Α/ΓΕΕΘΑ επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη, μαζί με τον Διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων Αντιστράτηγο Νικόλαο Φλάρη αλλά και τον Διοικητή της 96ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου:

Στην διάρκεια των συνομιλιών τους συζητήθηκαν ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επιβεβαιώθηκε το υψηλό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων και της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, ενώ Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπυγδάνος εξέφρασε στον Α/ΓΕΕΘΑ την ευγνωμοσύνη όλων των πολιτών για την συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας στην εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας.

Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Φλώρος δήλωσε ότι:

«Προσφέρουμε στην Ελληνική κοινωνία.

»Προσφέρουμε στην επιχείρηση της Ελευθερίας της Πατρίδας μας για να τερματίσουμε με αυτό τον βραχνά της πανδημίας που ταλανίζει όλη την υφήλιο».

Ενώ στη συνέχεια με κατηγορηματικό τρόπο έστειλε το δικό του «μήνυμα» λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυόνται την Εθνική ακεραιότητα, την Εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία.

»Ενδιαφερόμαστε για την ειρήνη σταθερότητα και την ασφάλεια.

»Εγγυόμαστε για αυτά που έχουμε. Δεν θέλουμε τίποτα από κανέναν και δεν παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Φλώρου:

Σχετικά άρθρα