Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πελώνη: Δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για τις μετακινήσεις και το Πάσχα

Πελώνη: Δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για τις μετακινήσεις και το Πάσχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτελία Πελώνη, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πάσχα,

Δεν είναι της παρούσης η συζήτηση για τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις και το Πάσχα, απάντησε σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, τονίζοντας πως η όποια απόφαση θα είναι σε συνάρτηση με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο πιο κρίσιμος επιδημιολογικός παράγοντας που θα κρίνει την άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων μεταξύ των νομών, η κ. Πελώνη, αν και σημείωσε πως δεν είναι αρμόδια, εξήγησε πως παίζουν σημασία διάφοροι παράγοντες, όπως η τάση αύξησης των κρουσμάτων, τα εισιτήρια-εξιτήρια στις νοσηλείες στα νοσοκομεία, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι.

«Είναι ένας συνδυασμός παραγόντων», όπως είπε προσθέτοντας το στοιχείο του καιρού που δίνει τη δυνατότητα των εξωτερικών δραστηριοτήτων.

Απαντώντας σε ερώτηση για το εμβόλιο της AstraZeneca, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο πόρισμα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων που αν και συνέδεσε το εμβόλιο με τους θρόμβους αίματος, σημείωσε πως τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων.

Όπως είπε η κ. Πελώνη, αναμένουμε την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο για να υπάρξουν περαιτέρω τοποθετήσεις.

Σχετικά άρθρα