Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κίντερ – έκπληξη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε προσδοκίες για την Μέρκελ”

Κίντερ – έκπληξη: “Ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιέργησε προσδοκίες για την Μέρκελ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Άννα Ασημακοπούλου, Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Έκπληξη, αίσθηση και ξανά έκπληξη προκαλεί η δήλωση κορυφαίου στελέχους της γαλάζιας παράταξης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ “καλλιέργησε προσδοκίες” για την συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της στον Βήμα FM για να είμαστε ακριβείς, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλλιέργησε “κάποιες” και όχι όλες τις προσδοκίες.

«Νομίζω ότι καλλιεργήθηκαν κάποιες προσδοκίες από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνάντηση αυτή. Εκτιμώ ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος ήταν απολύτως σαφής στη δήλωσή της μετά τη συνάντηση. Με δεδομένο ότι η συνάντηση έχει γίνει, το συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι επρόκειτο για μια διμερή συνάντηση που βεβαίως έχει να κάνει με θέματα δημοσιονομικής προσαρμογής, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα από το ρεπορτάζ. Η χώρα μας έχει μια πορεία εδώ και δύο χρόνια και συζητά με άλλους όρους και άλλο αέρα, αξιοπρέπειας και ισοτιμίας. Από την πλευρά της καγκελαρίου υπήρξε μια αναγνώριση για αυτά που έχουν γίνει. Υπάρχει μια διάθεση συμπαράστασης και δήλωση ότι είναι στο πλευρό μας» ήταν η δήλωση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

Σχετικά άρθρα