Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τη Χρυσή Αυγή

Βούλτεψη πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τη Χρυσή Αυγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, Κούρεμα Χρέους, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσή Αυγή,

Για αντιγραφή των θέσεων της Χρυσής Αυγής κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Βούλτεψη.

“Είναι μεγάλη ντροπή το γεγονός ότι συμπεριφέρεται με επιπόλαιο τρόπο και υβρίζει και είναι ντροπή ότι όλως τυχαίως, για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιεί τις ίδιες εκφράσεις με τη Χρυσή Αυγή” τόνισε χαρακτηριστικά η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον Βήμα FM κατηγόρησε για άλλη μία φορά την αξιωματική αντιπολίτευση ότι θέλει να μας κάνει Αργεντινή όσον αφορά το θέμα με το κούρεμα του χρέους.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εγκαταλείψει τα μνημόνια τώρα, γιατί βλέπει ότι τελειώνουν, και έχει αρχίσει τη νέα καραμέλα που είναι το κούρεμα του χρέους. Να πάει να κάνει κούρεμα χρέους όπως έκανε η Αργεντινή, που την είχε για πρότυπο! Ξέρεις κανέναν που να του χρωστάς και να πας να κουρεύεις μονομερώς και να μην σε κυνηγάει; Ούτε στις μεταξύ μας ούτε στις διεθνείς σχέσεις!” τόνισε η Σοφία Βούλτεψη.

Όμως εκείνο που τόνισε ιδιαίτερα η Σοφία Βούλτεψη η κοινή γλώσσα που χρησιμοποιούν ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή, όπως η ίδια το θεωρεί φυσικά.

“Είναι μεγάλη ντροπή το γεγονός ότι συμπεριφέρεται με επιπόλαιο τρόπο και υβρίζει και είναι ντροπή ότι όλως τυχαίως, για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιεί τις ίδιες εκφράσεις με τη Χρυσή Αυγή. Μίλησαν για «θλιβερή εικόνα» για τον πρωθυπουργό και ήταν τα δύο μόνα κόμματα που το είπαν αυτό. Τι να πω; Πώς συμπίπτουν τόσο πολύ; Έχω έναν πάκο χαρτιά με συμπτώσεις απόψεων μεταξύ των δύο κομμάτων αυτών… Πάει ο πρωθυπουργός της χώρας στο εξωτερικό και τον λες επαίτη, προδότη, προσκυνημένο; Είναι εκφράσεις αυτές; Λέω ότι όταν είναι αντιπολίτευση κάποιος, δεν εκδίδει ανακοίνωση πριν επιστρέψει ο ηγέτης και σου πει τι έγινε. Έχουμε βρίσει εμείς με αυτόν τον τρόπο;» κατέληξε η Σοφία Βούλτεψη.

Σχετικά άρθρα