Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιτέλους! Ζήτησε κάποιος συγγνώμη στην Ελλάδα

Επιτέλους! Ζήτησε κάποιος συγγνώμη στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάτρα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Κάθε φορά που κάποιος επίσημος φορέας του ελληνικού κράτους κάνει κάτι που βλάπτει τους πολίτες με οποιονδήποτε τρόπο – είτε οικονομικά, είτε σωματικά- βγαίνουν οι συνηθισμένες ανακοινώσεις που υπογραμμίζουν στην καλύτερη των περιπτώσεων ότι θα γίνει ΕΔΕ, θα αποδοθούν οι ευθύνες κλπ.

Σπάνια, σχεδόν ποτέ, κανείς δεν συμπεριλαμβάνει την λέξη “συγγνώμη”.

Το έκανε η νέα διοίκηση της δημοτικής αρχής της Πάτρας με αφορμή την ηλεκτροπληξία που υπέστη στην πλατεία Αγίας Σοφίας, τρίχρονο κορίτσι την ώρα που έπαιζε και ήρθε σε επαφή με ακάλυπτο καλώδιο.

“Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο ρεύματος στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση του παιδιού” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του Δήμου Πάτρας:

Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού που χτυπήθηκε από γυμνό καλώδιο ρεύματος στην περιοχή της Αγίας Σοφίας και να ευχηθεί ταχεία ανάρρωση του παιδιού.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συστηματική φθορά και καταστροφή των ηλεκτρικών στοιχείων στους δημόσιους χώρους (πλατείες, παιδικές χαρές κλπ.).

Η Υπηρεσία μας παρά τη συστηματική καταγραφή των βανδαλισμών και τις συνεχείς προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας διότι πάντα μπορεί να προκύψει ατύχημα εξαιτίας της συχνότητας των κρουσμάτων ρευματοκλοπής, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών.

Έχουμε προβεί αρκετές φορές σε καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την περιφρούρηση και προστασία των επικίνδυνων σημείων.

Τελευταίως με εντολή της Δημοτικής Αρχής η Υπηρεσία μας καταγράφει ζημιές και αποκαθιστά άμεσα τις επικίνδυνες φθορές γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθεια και τη συνεργασία των δημοτών για την έγκαιρη ενημέρωσή μας όταν παρατηρούνται επικίνδυνες καταστάσεις ώστε να παρεμβαίνουμε άμεσα.

Σχετικά άρθρα