Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γραικύλοι! Πινακίδα στην Ακρόπολη με το όνομα της Μενδώνη και του «Ιδρ. Ωνάση» για το ασανσέρ

Γραικύλοι! Πινακίδα στην Ακρόπολη με το όνομα της Μενδώνη και του «Ιδρ. Ωνάση» για το ασανσέρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακρόπολη, Ίδρυμα Ωνάση, Λίνα Μενδώνη, Υπουργείο Πολιτισμού,

Το υπουργείο Πολιτισμού διέψευσε ότι η υπουργός Λίνα Μενδώνη θα τοποθετήσει πινακίδα με το όνομά της στην Ακρόπολη και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ως απόδειξη των ισχυρισμών του, το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες με πινακίδες στις οποίες πράγματι δεν αναγράφεται το όνομα της κ. Μενδώνη.

Ωστόσο, στο άρθρο 9 της Σύμβασης Δωρεάς αναγράφεται σαφέστατα ότι, «το Δημόσιο συμφωνεί ότι στην αρχή και στην απόληξη της πλατφόρμας του ανελκυστήρα πλαγιάς και στην είσοδο των Προπυλαίων της Ακροπόλεως δίπλα από τη σχετική επιγραφή που αφορά την χορηγία των Ε.Ε. και του Ινστιτούτου Θερβάντες, θα μπει ειδική μαρμάρινη επιγραφή διαστάσεων ίσων προς τις δύο προαναφερόμενες (άλλως τουλάχιστον 70×40 εκ.) που θα αναφέρει: “Ο Ανελκυστήρας Πλαγιάς και ο Φωτισμός της Ακροπόλεως πραγματοποιήθηκαν με αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση επί Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη [Ιούνιος 2020]”».

Άρα, αποδεικνύεται ότι δεν λέει την αλήθεια το Υπουργείο Πολιτισμού στην ανακοίνωσή του, στην οποία κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση και τον αρχηγό της ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.

Το υπουργείο Πολιτισμού πράγματι συμφώνησε στην καταγγελλόμενη βεβήλωση για να… τιμήσει στην… αιωνιότητα ένα ασανσέρ και τον φωτισμό.

Αλήθεια, πόσο γραικύλοι μπορούν να είναι ορισμένοι; Πόσο γραικύλοι;

Και φέρονται σαν ισόβιοι κυβερνήτες του τόπου. Αμετροέπεια και ιεροσυλία.

Όλοι αυτοί εξευτελισμοί, αυτές οι βαρβαρικές δουλοπρέπειες, πρέπει να αφαιρεθούν από την επόμενη κυβέρνηση!

Που ακούστηκε τιμητική πινακίδα στην Ακρόπολη για ένα ασανσέρ και τον φωτισμό;

Και καλά, η κ. Μενδώνη είναι ματαιόδοξη, εσείς στο «Ίδρυμα Ωνάση» δεν αισχύνεστε; Ένα ασανσέρ και τον φωτισμό πληρώσατε, δεν αναστηλώσατε και κάποιο μνημείο για να τιμηθείτε στους αιώνες. Εξευτελισμένοι γιάπηδες, ντροπές του έθνους. Καλά σας αποκάλεσε ο Τσίπρας βέβηλους.

Σχετικά άρθρα