Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Φουρθιώτης άναψε φωτιές στη ΝΔ – Ο Κακλαμάνης υπέρ της διερεύνησης

Ο Φουρθιώτης άναψε φωτιές στη ΝΔ – Ο Κακλαμάνης υπέρ της διερεύνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιάννης Βρούτσης, Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Μένιος Φουρθιώτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Υπέρ της διερεύνησης του θέματος που έχει προκύψει μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Βρούτσης στην εφημερίδα «Documento» για τον Μένιο Φουρθιώτη τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε πως «ορθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το θέμα στη Βουλή», ενώ επεσήμανε πως θα περιμένει και ο ίδιος την απάντηση του αρμόδιου υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη φύλαξη που φέρεται να του παρείχε η Αστυνομία.

«Εγώ πάντως από το ‘90 που είμαι βουλευτής δεν το έχω ξαναδεί αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ακόμα ότι είτε αυτεπαγγέλτως ο Εισαγγελέας, είτε με πρωτοβουλία της σημερινής πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διερευνηθούν και οι καταγγελίες που αφορούν στο πρόγραμμα Συν-Εργασία.

Τέλος, ο Νικήτας Κακλαμάνης στάθηκε στο πλευρό του Γιάννη Βρούτση που δέχεται εσωκομματικά πυρά για την επιλογή του να μιλήσει στο Documento λέγοντας πως πιστεύει ότι ο πρώην υπουργός επέλεξε αυτή την εφημερίδα γιατί είχε ως κύριο θέμα την υπόθεση Φουρθιώτη.

Τη δήλωση του αντιπροέδρου της Βουλής σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σιωπά για τρίτη ημέρα την ώρα που τα αυτονόητα ερωτήματα συμμερίζονται πλέον ανοιχτά μέχρι και τα στελέχη της ΝΔ, όπως η κα Μάρκου και ο κ. Κακλαμάνης.

Σχετικά άρθρα