Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιμένει ο Άδωνις: Προσωπικό θέμα τι θα κάνω τα λεφτά μου

Επιμένει ο Άδωνις: Προσωπικό θέμα τι θα κάνω τα λεφτά μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, ΣΥΡΙΖΑ,

Επιμένει στη δήλωση ότι θα βγάλει τα χρήματά του στο εξωτερικό αν πέσει η Κυβέρνηση ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρά το σάλο που προκάλεσε.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με τις επιθέσεις και τις επικρίσεις που δέχτηκε για, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

Λένε ότι είναι αντιπατριωτική η στάση μου, να βγάλω τα λεφτά μου στο εξωτερικό, αλλά αν δει κανείς τα Πόθεν Έσχες πολλών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, θα δει ότι έχουν ήδη λεφτά στο εξωτερικό (…)

Αυτό που είπα ωστόσο εγώ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μας έχει πει τι προτίθεται να κάνουν αν στις προτάσεις τους η Ευρώπη τους πει… ΌΧΙ. Αυτό δημιουργεί στην αγορά αβεβαιότητα. Δεν είναι το ζήτημα αν θα βγάλω εγώ τα λεφτά μου στο εξωτερικό, αλλά τι θα γίνει με την αγορά. Τα λεφτά που έχουμε στις τράπεζες δεν είναι του κράτους, είναι ο προσωπικός κόπος που έχει ο καθένας μας. Το πώς θα τα ρισκάρει είναι προσωπικό θέμα του καθενός. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δώσει απαντήσεις, θα κάνω ό,τι έκανα και την περασμένη φορά. Τα ελάχιστα χρήματα που έχω, (σ.σ. έκανε αναφορά σε 30.000 ευρώ) τα αφήνω στην τράπεζα όταν υπάρχει εμπιστοσύνη ότι κάποιος δεν θα τα χάσω. Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη είναι λογικό κάποιος να τα αποσύρει.

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ρίχνοντας την κυβέρνηση βάζουμε τον τόπο σε μια περιδίνηση, επικίνδυνη για όλους μας.

Σχετικά άρθρα