Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τις πόλεις που «γαλανόλευκα» συμμετείχαν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (βίντεο)

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τις πόλεις που «γαλανόλευκα» συμμετείχαν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 25η Μαρτίου - Ημέρα Ελληνικής Ανεξαρτησίας, Βίντεο, Ελληνική Επανάσταση του 1821, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter χαιρέτησε όλες τις πρωτεύουσες και μεγαλουπόλεις της οικουμένης που φωταγώγησαν εμβληματικά κτίριά τους, γέφυρες και μνημεία με τα γαλανόλευκα χρώματα, τιμώντας έτσι τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Την ανάρτηση του υπουργού Εξωτερικών συνοδεύει ένα σύντομο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από τα φωταγωγημένα κτίρια και μνημεία.

Οπωσδήποτε είναι ιδιαίτερα συγκινητικό και τιμητικό που τόσες χώρες σε όλες τις ηπείρους τίμησαν την Ελληνική Επανάσταση και την πατρίδα μας.

Για την επίτευξη αυτού του σπουδαίου αποτελέσματος εργάστηκε τόσο η Ελληνική Διπλωματία όσο και η Ελληνική Ομογένεια, η οποία πάντα βρίσκεται κοντά στην πατρίδα και συνδράμει με όλες τις δυνάμεις της.

Ο Νίκος Δένδιας ευχαρίστησε τους ομογενείς, τους φίλους και τους εταίρους σε όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.

Όπως έγραψε:

«Τα χρώματα της ελληνικής σημαίας σε ολόκληρη την Οικουμένη.

»Ευχαριστούμε τους Έλληνες της Ομογένειας και τους φίλους & εταίρους μας σε όλο τον κόσμο που συμμετείχαν στον εορτασμό της επετείου για τα #200_χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Σχετικά άρθρα