Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καρατζαφέρης ξαναχτυπά: Πολιτικός Έμπολα ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καρατζαφέρης ξαναχτυπά: Πολιτικός Έμπολα ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Καρατζαφέρης, Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Ακραίος φύσει και θέσει ο Γιώργος Καρατζαφέρης εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο «πολιτικός Έμπολα» και ότι οι τρόποι που επιχειρούν να τον αντιμετωπίσουν παραπέμπουν σε ερασιτεχνισμό.

«Εγώ βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό Έμπολα. Αντιμετωπίζεται με έναν τρόπο, τουλάχιστον ερασιτεχνικό, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω δριμύτερη έκφραση. Χρειάζεται πανστρατιά και αλλαγή πολιτικής. […] Δεν έχει γίνει προσέγγιση του θέματος, πολύ δε περισσότερο με πρόσωπα, προκειμένου να δημιουργηθεί η προϋπόθεση ενός νέου σκελετού πολιτικής. Με ΕΝΦΙΑ και διαφόρους συνοδούς φόρους δεν αντέχεται το πράγμα. Αν αντιληφθεί η κυβέρνηση το λάθος της πολιτικής της, τότε η λαϊκή δεξιά είναι εδώ, να τα διορθώσουμε», σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real FM.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του Λαϊκού Ορθόδοξου ΣΥναγερμού προχώρησε περισσότερο προβάλλοντας το πολωτικό δίλημμα «ΣΥΡΙΖΑ ή αστική δημοκρατία».

«Περί αυτού πρόκειται. Τώρα, είμαι ο μόνος που είμαι εναντίων 100% του ΣΥΡΙΖΑ. Το Ποτάμι παίζει ο Καμμένος το αφήνει ανοιχτό, το ΠΑΣΟΚ το ίδιο. Είμαι ο μόνος πολιτικός φορέας που λέει ένα μεγάλο “Χ” στον ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, λίγο καιρό μετά την επανεμφάνισή του στο πολιτικό προσκήνιο και εν μέσω φημών για ζυμώσεις στη «Δεξιά πολυκατοικία».

Στη συνέχεια αποκάλυψε και το σκοπό των παρεμβάσεών του, καθώς αυτοπροτάθηκε και δήλωσε «παρών» για τη δημιουργία ενός ευρύτερου κυβερνητικού συνασπισμού. «Όποιος θέλει ΣΥΡΙΖΑ, θέλει ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος θέλει μια πανστρατιά αστικής πολιτικής, εγώ είμαι παρών».

Ωστόσο, φρόντισε να διευκρινίσει ότι δεν επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία. «Δεν επιστρέφω με τίποτα, αυτό είναι ξεκάθαρο. Μιλάω για συνεργασίες επάνω στο πλαίσιο αλλαγής πολιτικής. Κύριοι, θέλετε να υπάρξει μια συνεργασία; Σε άλλη πολιτική, δηλαδή. Μιλάω για αλλαγή πολιτικής να λέμε και κανένα “όχι”. Ποια είναι η πρόταση που κάνω εγώ στον κύριο Σαμαρά; Κύριε Σαμαρά, αν επιστρέψεις την ύφανση και την εκτέλεση της όποιας πολιτικής στην Αθήνα, εγώ έρχομαι να βοηθήσω».

Σχετικά άρθρα