Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μιχελογιαννάκης ζητά εξηγήσεις από τον Βενιζέλο στα εθνικά θέματα

Ο Μιχελογιαννάκης ζητά εξηγήσεις από τον Βενιζέλο στα εθνικά θέματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κύπρος, Όλυμπος, Σκόπια,

Με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης καλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ως υπουργό Εξωτερικών, να πάρει θέση στις προκλήσεις – προβοκάτσιες των γειτόνων μας, όπως την ύψωση της σημαίας του ψευδοκράτους στα κατεχόμενα τη Κύπρου στη Νέα Υόρκη, το κλείσιμο της παιδαγωγικής ακαδημίας Αργυροκάστρου και φυσικά την τελευταία πρόκληση με την ύψωση της σκοπιανής σημαίας στην κορυφή του Ολύμπου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ιδεολογικά ανήκει στην πατριωτική σοσιαλιστική αριστερά, γράφει:

Την ώρα που η Ελλάδα καταρρέει εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ελέω κυβερνητικών επιλογών, οι γείτονες μας προχωρούν καθημερινά, σε μια σειρά προβοκατόρικων ενεργειών.

1. Ο Ντερβίς Έρογλου ύψωσε την σημαία του ψευδοκράτους στην Νέα Υόρκη.

2. Η παιδαγωγική ακαδημία του Αργυρόκαστρου, έκλεισε προκλητικά, μετά από 61 χρόνια συνεχούς λειτουργίας.

3. Ο αντιπρόεδρος της βουλής των Σκοπίων, φωτογραφήθηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στον Μύτικα, με τον δεκαεξάκτινο Ήλιο της Βεργίνας.

4. Οι Σκοπιανοί, μέσα από ένα απίστευτο εθνικιστικό παραλήρημα, κατηγορούν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι «μετονόμασαν αδαώς τον μακεδονικού τύπου τάφο σε ελληνικό». Με λίγα λόγια δηλαδή υποστηρίζουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης δεν είναι Ελληνικός.

Από κυβερνητικής πλευράς όμως, δεν έχει ακουστεί τίποτα, παρόλο που η ΕΥΠ προειδοποιεί και ερευνά για πιθανή προβοκάτσια των σκοπιανών στην Αμφίπολη.Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν έχει πάρει θέσει ακόμα. Προφανώς ασχολείται με τον πεθερό του, ο οποίος διώκεται για κακουργηματική πράξη, όσον αφορά το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Οφείλει ο κύριος Βενιζέλος να πάρει θέση για όλα.

Ιωάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά άρθρα