Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρυσοχοΐδης θέλει πιο… μάχιμη την κυβέρνηση

Ο Χρυσοχοΐδης θέλει πιο… μάχιμη την κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Νέα Δημοκρατία,

Κριτική στην κυβέρνηση που συμμετέχει έκανε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να είναι πιο γρήγορη στις αποφάσεις, πιο στοχοπροσηλωμένη και πιο μαχητική αφού μιλώντας στα Παραπολιτκά FM τόνισε ότι “στην κυβέρνηση αυτή την στιγμή υπάρχει μια αμηχανία και αδράνεια. Δεν προχωράμε τις αναγκαίες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα».

Όπως συμπλήρωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοίΐδης εκτιμά ότι εδώ και καιρό η κυβέρνηση έχει χάσει το βηματισμό της σημειώνοντας ότι «Πρέπει να κινητοποιηθούμε για να πάει μπροστά η χώρα και να βγούμε από την κρίση».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης καταλόγισε ευθύνες στο πολιτικό σύστημα της χώρας, δηλώνοντας πως «όταν το πολιτικό σύστημα κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχει αδράνεια, τότε υπάρχει απόρριψη του πολιτικού συστήματος από την κοινωνία».

Αναφερόμενος στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ και στις προσδοκίες της ελληνικής κυβέρνησης, ο κ. Χρυσοχοίδης «κράτησε μικρό καλάθι» δηλώνοντας ότι «πέρα από την αναγνώριση της προσπάθειας που έγινε από την ελληνικό λαό όλα αυτά τα χρόνια δεν θα πρέπει να περιμένουμε τίποτε άλλο».

Σχετικά άρθρα