Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εν εξάλλω ο Άδωνις: Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος; (βίντεο)

Εν εξάλλω ο Άδωνις: Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος; (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Γιώργος Βαρεμένος,

Ξέφυγε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής του Mega, όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο.

Εν ολίγοις ο κ. Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον κ. Βαρεμένο ότι εάν η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «πέσει», τότε θα αποσύρει τα χρήματά του από τις ελληνικές τράπεζες.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;», διερωτήθηκε.

Στη συνέχεια ρώτησε τον κ. Βαρεμένο: «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες».

Απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη είπε: «Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες; Αλήθεια πες στον κόσμο! Θα τα κρατήσεις; Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων» αντέδρασε ο Γιώργος Βαρεμένος και τον κατηγόρησε ότι παίζει με το φόβο του κόσμου, όπως και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Σχετικά άρθρα