Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιπιλή: Να πηγαίνουν οι μανάδες στο γήπεδο για να προσέχουν τους χούλιγκαν

Πιπιλή: Να πηγαίνουν οι μανάδες στο γήπεδο για να προσέχουν τους χούλιγκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία, Φωτεινή Πιπιλή,

Στην αντιμετώπιση του χουλιγκανισμού αναφέρθηκε στη Βουλή ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στη συζήτηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης, όμως, την παράσταση «έκλεψε» η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία, έχοντας κάνει σφυγμομέτρηση της κατάστασης στο Facebook, στάθηκε στη λήψη δραστικών μέτρων σαν κι αυτά που εφάρμοσε η Μάργκαρετ Θάτσερ στη Μεγάλη Βρετανία για τη ριζική εξαφάνιση του φαινομένου του χουλιγκανισμού.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα την πρωτοβουλία μιας ομάδας στη Βραζιλία, η οποία προσέλαβε μητέρες οπαδών για να ελέγχουν το γήπεδο.

«Τη μητέρα του ακόμη και ο χειρότερος χούλιγκαν τη σέβεται, ενώ στην Ελλάδα την φοβάται κιόλας», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ, για να προσθέσει στη συνέχεια πως ο χουλιγκανισμός δεν είναι ελληνικό φαινόμενο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΝΔ, είναι ένα σχέδιο που εφαρμόστηκε στην Βραζιλία και μάλιστα υπήρξαν θετικά αποτελέσματα, στοχεύοντας έτσι στο συναισθηματικό κομμάτι του οπαδού που επιθυμεί να ασκήσει βία…

Μάλιστα, ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να απαντήσει στη δευτερολογία του, λέγοντας με χιούμορ πως δεν πέρασε από το μυαλό τους ένα τέτοιο μέτρο.

Σχετικά άρθρα