Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Παππάς: «Ανεμελιά» Μητσοτάκη-Καραμανλή και στον κρίσιμο τομέα των υποδομών

Νίκος Παππάς: «Ανεμελιά» Μητσοτάκη-Καραμανλή και στον κρίσιμο τομέα των υποδομών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κώστας Καραμανλής, Νίκος Παππάς, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

«Xωρίς σχέδιο, διαφάνεια και λογοδοσία, συνεχίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς η “ανεμελιά” Μητσοτάκη – Καραμανλή και στον κρίσιμο τομέα των υποδομών, στοιχίζει στην ελληνική οικονομία, με δημοσιεύματα να αναφέρουν απόρριψη σειράς μεγάλων έργων υποδομής από τις ευρωπαϊκές αρχές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, Νίκος Παππάς.

Σε ό,τι αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης, υποστηρίζει ο Ν. Παππάς, δημοσιεύματα αναφέρουν τόσο την κατάθεση προσχεδίου από μέρους της όσο και την απόρριψη σειράς μεγάλων έργων υποδομής από τις ευρωπαϊκές Αρχές.

Παράλληλα, καλεί τους κυρίους Μητσοτάκη και Καραμανλή να καταθέσουν στη Βουλή και τον ελληνικό λαό την πλήρη πρότασή τους για το Ταμείο Ανάκαμψης, να παραθέσουν τα έργα που απορρίφθηκαν από την ένταξη στο εν λόγω Ταμείο, τους λόγους απόρριψής τους και τις εναλλακτικές χρηματοδότησης των έργων αυτών καθώς και να εξηγήσουν σε ποιο βαθμό ανήλθε η διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς, τον τεχνικό κόσμο, κ.ά., για τα έργα που προτείνονται προς ένταξη.

Σχετικά άρθρα