Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις βάφτισε παιδί παρά τις απαγορεύσεις – «Τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους απλούς πολίτες;​»

Ο Άδωνις βάφτισε παιδί παρά τις απαγορεύσεις – «Τα μέτρα ισχύουν μόνο για τους απλούς πολίτες;​»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βάφτιση, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Σκληρή κριτική ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση με αφορμή το γεγονός πως ο Άδωνις Γεωργιάδης βάφτισε παιδί στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα, αγνοώντας τις απαγορεύσεις που ισχύουν για το σύνολο των πολιτών, χωρίς να διστάσει μάλιστα να το ανακοινώσει ο ίδιος στα social media!.

«Ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει», τονίζει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας;

»Η αυτά ισχύουν – υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού – μόνο για τους απλούς πολίτες;​» καταλήγει.

«Αναστέλλεται η τέλεση γάμων, βαπτίσεων, αλλά και μνημοσύνων» είχε ανακοινώσει την Τετάρτη 3 Μαρτίου ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, υπό την αυξανόμενη πίεση εκείνες τις ημέρες του συστήματος υγείας και αντιδρώντας στην μεγάλη εξάπλωση του κορωνοϊού στην Αττική και αλλού.

Δύο ημέρες αργότερα, ο ίδιος υφυπουργός θα επικαιροποιούσε τις ανακοινώσεις, ανακοινώνοντας πως «η Επιτροπή αποφάσισε σήμερα ομόφωνα, υπέρ του αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εφαρμογή ίδιων όρων στην τέλεση πολιτικών και θρησκευτικών γάμων.

Ως εκ τούτου, η τέλεση γάμων θα επιτρέπεται με την παρουσία όμως αυστηρά έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού, καθώς και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού. Έως 9 άτομα».

Οι ανακοινώσεις ωστόσο για τις βαφτίσεις παρέμειναν ίδιες, σε αναστολή μέχρι και τις 16 Μαρτίου.

Σχετικά άρθρα