Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος διαψεύδει Μητσοτάκη: Ουδέποτε ενέπλεξα τον Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη

Καμμένος διαψεύδει Μητσοτάκη: Ουδέποτε ενέπλεξα τον Ανδρέα Παπανδρέου με την 17 Νοέμβρη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπανδρέου, Πάνος Καμμένος, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη,

Απάντηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στα όσα είπε στη Βουλή για τον Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μέσω twitter.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Πάνος Καμμένος ανέφερε:

«Αποφεύγω να εμπλέκομαι αλλά επειδή ο πρωθυπουργός με ανέφερε στην Βουλή ενημερώνω ότι ουδέποτε εγώ ενέπλεξα τον Ανδρέα Παπανδρέου αντίθετα με εντολή στον στρατιωτικό σύμβουλο τότε για πιθανή εμπλοκή παρακολουθούσαν τους κάτωθι: … μην συνεχίζετε δεν σας συμφέρει ΑΡΧΕΙΑ ΓΡΥΛΑΚΗ».

Στην Βουλή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με δημοσιεύματα δεξιών εφημερίδων του 1989 για τη 17 Νοέμβρη με επίκληση του… Πάνου Καμμένου.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε παρουσιάσει λίγο νωρίτερα πρωτοσέλιδα εφημερίδων που απέδιδαν τη 17 Νοέμβρη στο… ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αντίστοιχες τακτικές.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός, ανέφερε στον Αλέξη Τσίπρα το βιβλίο του Πάνου Καμμένου, ο οποίος -σύμφωνα με τον ίδιο– χρέωνε την καθοδήγηση της οργάνωσης στον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Κάποιοι από εμάς βιώσαμε με έντονο τρόπο τη σκληρή εποχή, ειδικά τα γεγονότα του ’89.

»Πολλά είχαν ειπωθεί τότε, πάνω στην ένταση της στιγμής, σας θυμίζω ότι αυτός που έγραφε βιβλία και έλεγε ότι ο καθοδηγητής της 17Ν ήταν ο Ανδρέας ήταν ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα