Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιγνατίου: Σαρώνει τα πάντα ο Μπάιντεν (βίντεο)

Ιγνατίου: Σαρώνει τα πάντα ο Μπάιντεν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντονι Μπλίνκεν, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μιχάλης Ιγνατίου, Τζο Μπάιντεν, Τουρκία,

Στις σημαντικές εξελίξεις που συμβαίνουν στις ΗΠΑ σε σχέση με τη στάση τους στα ελληνοτουρκικά και το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στον τηλεοπτικός σταθμό Omega Tv.

Από την Ουάσιγκτον, αναφέρθηκε στις τελευταίες δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται μια τεράστια αλλαγή που σαρώνει την αμερικανική πρωτεύουσα σε όλα τα επίπεδα συμπεριλαμβανομένων των θεμάτων που άπτονται στις σχέσεις με τη Ελλάδα, την Τουρκία και το Κυπριακό.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου επισήμανε με έμφαση ότι υπάρχει πλέον, σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν, για ξεκάθαρη σχέση και στάθηκε στη δήλωση του κ. Μπλίνκεν ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει ασχοληθεί με το θέμα τόσο ως γερουσιαστής όσο και ως αντιπρόεδρος.

«Είπε μία κουβέντα που την κρατώ. Μίλησε για την μεγάλη εμπλοκή του Πρόεδρου Μπάιντεν στο κυπριακό και ως μέλος της Γερουσίας, αλλά και ως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

»Σημείωσε ότι αποτελεί θέμα το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε ο Μιχάλης Ιγνατίου:

Σχετικά άρθρα