Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κοιτάξτε τα μηνύματα στο Facebook του Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Κοιτάξτε τα μηνύματα στο Facebook του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αριστοτελία Πελώνη, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Aπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο της Αριστοτελίας Πελώνη, για το βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει συγκεκριμένα:

«Αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο Facebook.

»Η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που γεννά τις αντιδράσεις.

»Μία κυβέρνηση που ανακοινώνει lockdown μέσα στο lockdown, που οδηγεί τους ανθρώπους να ρισκάρουν καθημερινά όταν συνωστίζονται στα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας.

»Ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία».

Οι αρνητικές και θετικές αντιδράσεις των πολιτών κάτω από το βιντεσκοπημένο μήνυμα του πρωθυπουργού το βράδυ της Τρίτης αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Τι είπε η Πελώνη

Νωρίτερα, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα, που ζήτησε από τον πρωθυπουργό, «να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αριστοτελία Πελώνη, «όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση.

»Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν.

»Το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο.

»Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του.

»Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του» δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Σχετικά άρθρα