Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενώ ο Δένδιας «τέλειωνε» τα τουρκικά όνειρα για ΑΟΖ με την Αίγυπτο οι Τούρκοι δεν είχαν πάρει «χαμπάρι» και πανηγύριζαν

Ενώ ο Δένδιας «τέλειωνε» τα τουρκικά όνειρα για ΑΟΖ με την Αίγυπτο οι Τούρκοι δεν είχαν πάρει «χαμπάρι» και πανηγύριζαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Βίντεο, Δημοσιογράφοι, Μαρία Ζαχαράκη, Νίκος Δένδιας, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας, αναφορικά με την τουρκική διπλωματική ήττα στην ΑΟΖ σε σχέση με την Αίγυπτο [διαβάστε εδώ], γράψαμε ότι η κατάσταση στην Άγκυρα είναι τραγική. Ο Ερντογάν είναι έξαλλος και θέλει να πάρει κεφάλια, ενώ τα δύο εξαπτέρυγά του, ο Χουλουσί Ακάρ και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, προσέφεραν στην πτωτική δημοτικότητά του ακόμα ένα μεγαλειώδες φιάσκο. Ποιο; Εκείνο ότι επίκεται οριοθέτηση ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ τι έπαθε η Τουρκία: Η ελληνική διπλωματία «καθάρισε» την ΑΟΖ – Η Αίγυπτος «διόρθωσε» το οικόπεδο, κλαίνε οι πασάδες στην Άγκυρα

Αναμενόμενο το φιάσκο, διότι οι Τούρκοι εξαρχής προσπαθούσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με ψευδείς ειδήσεις.

Να σημειωθεί ότι να δημιουργούν ψευδείς ειδήσεις για να τις εργαλειοποιήσουν στη συνέχεια δεν το κάνουν μόνο με εμάς.

Και με τους Αμερικανούς το έχουν επιχειρήσει, όταν έλεγαν ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ συμφώνησε σε επιτροπή για τους S-400, που ήταν εντελώς αναληθές και ανάγκασαν την αμερικανική διπλωματία να τους διαψεύσει ηχηρά.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς εάν είναι τόσο κουτοπόνηροι ανατολίτες και νομίζουν πως λέγοντας ψέματα θα δημιουργήσουν τετελεσμένα, ή είναι εντελώς ανόητοι, ζουν σε φανταστικό κόσμο και κάνουν προβολή των προσδοκιών και επιθυμιών τους ως γεγονότα. Η ψυχιατρική πάντως έχει μελετήσει τέτοιες συμπεριφορές.

Πολύ εύστοχα, το πρωί της Τρίτης, μίλησε για το τουρκικό φιάσκο η ανταποκρίτρια του OPEN στη Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη και το αναμενόμενο σοκ στα τουρκικά ΜΜΕ και στην τουρκική κοινή γνώμη:

«Δεν το έχουν δει ακόμα», είπε η κα Ζαχαράκη. «Μέχρι στιγμής εδώ πανηγυρίζουν».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα