Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΔ κάνει τα «σαράντα» της

Η ΝΔ κάνει τα «σαράντα» της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαμιμίκος, Νέα Δημοκρατία,

Τα 40 χρόνια της γιορτάζει η ΝΔ και ο κομματικός μηχανισμός κινητοποιείται. Οι επετειακές εκδηλώσεις θα έχουν τρεις άξονες: Την ανάδειξη της ιστορικής προσφοράς της Ν.Δ., την εξωστρέφεια της παράταξης και τη συναισθηματική συστράτευση των ανθρώπων της παράταξης διαχρονικά.

«Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όσους πιστεύουν στις αρχές μας και στο όραμα για τη νέα Ελλάδα», τόνισε ο Α. Παπαμιμίκος.

Ο κ. Παπαμιμίκος διευκρίνισε ότι οι προσκλήσεις είναι ανοικτές σε όλους όσοι έχουν καταγράψει μεγάλη ή μικρή διαδρομή στη Ν.Δ. και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ανέφερε πως δεν είναι θέμα προσώπων, καθώς «τα πρόσωπα από μόνα τους αν δεν συνοδευτούν από νέες πολιτικές δεν σηματοδοτούν τίποτα».

Εξάλλου, ανέφερε προσκλήσεις δεν έχουν σταλεί ούτε σε κόμματα, ενω ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να παραστεί αρχηγός άλλου κόμματος στις επετειακές εκδηλώσεις, υπήρξε κάθετος: «Προφανώς αστειευόμαστε, μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

«Απευθυνόμαστε κυρίως σε μεσαία στελέχη που μπορεί να έχουν αποστασιοποιηθεί -ακόμα και με δικά μας λάθη, αλλά και σε άλλους που πιστεύουν στο νέο όραμα της παράταξης», πρόσθεσε.

Θα γίνουν δύο ανοικτές εκδηλώσει.

Η πρώτη θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στη Χαλκιδική, στον ίδιο χώρο όπου ο ιδρυτής της παράταξης Κωνσταντίνος Καραμανλής απευθύνθηκε στο πρώτο προσύνεδριο του κόμματος. Θα είναι μία ανοιχτή κοινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ με θέμα «40 χρόνια προσφοράς και ευθύνης».

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στην Αθήνα. Εκεί θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σχετικά άρθρα