Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τζανακόπουλος: Με ξύλο και βία ελέγχει την κατάσταση ο Μητσοτάκης

Τζανακόπουλος: Με ξύλο και βία ελέγχει την κατάσταση ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Βία, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Αδιανόητη η αστυνομική αυθαιρεσία. Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να ελέγξει την κατάσταση παρά μόνο με ξύλο και βία», τόνισε σε συνέντευξή του ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημείωσε ότι «Τις πρώτες ήδη ώρες από τη στιγμή των γεγονότων στη Νέα Σμύρνη, ορισμένα μέσα ενημέρωσης έπαιξαν το θέμα με τίτλο ότι τριάντα άνθρωποι έστησαν ενέδρα δήθεν στην ελληνική αστυνομία και αυτό οδήγησε στο πογκρόμ βίας», συμπληρώνοντας ότι «Έπαιζαν δηλαδή στο δελτίο τους τον τίτλο που έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, για να αποκρύψουν το τί πραγματικά συνέβη.

»Μέχρι να βγουν ευτυχώς στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο των πολιτών και να γίνει η πορεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας».

Ο Δ. Τζανακόπουλος κατήγγειλε την προπαγάνδα, όπως υποστήριξε, της αστυνομίας, υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται «σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει λύσει τα λουριά και ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί πλέον να ελέγξει την κατάσταση παρά μόνο με ξύλο και βία».

«Οι ίδιοι οι αστυνομικοί έλεγαν ένα χρόνο πριν ότι τους έχουν λυθεί τα χέρια!

»Κι όταν η αστυνομία κατάλαβε ότι δεν μπορεί να καλύψει τη βία, όπως συνέβη με την κυβέρνηση και το θέμα Λιγνάδη, τότε μόνο βγήκαν να κάνουν την αυτοκριτική τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και πλέον επικίνδυνη», επεσήμανε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ερωτηθείς για την υπόθεση Κουφοντίνα δήλωσε την αντίθεσή του απέναντι στο ενδεχόμενο «σε μια ανεπτυγμένη δημοκρατία του 21ου αιώνα να πεθάνει απεργός πείνας για λόγους εκδίκησης από την πλευρά της κυβέρνησης».

«Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να σωθεί η χώρα από την καταστροφή», κατέληξε ο κ. Τζανακόπουλος.

Σχετικά άρθρα