Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πιπιλή: Αν επιστρέψουν τα σούργελα καταστραφήκαμε

Πιπιλή: Αν επιστρέψουν τα σούργελα καταστραφήκαμε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Καρατζαφέρης, Γιώργος Σουφλιάς, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Φωτεινή Πιπιλή,

Ολοκληρωτική καταστροφή θα είναι για την Νέα Δημοκρατία αν επιστρέψουν οι “ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα” τονίζει η Φωτεινή Πιπιλή υπογραμμίζοντας ότι η λύση είναι στροφή στην μετριοπάθεια.

«Η μοναδική λύση για τη διεύρυνση της Ν.Δ. που απαιτείται είναι η στροφή στον μετριοπαθή, αυτόν που λέμε χονδρικά κεντρώο ψηφοφόρο. Η επιστροφή στη λαϊκό- δεξιά μπαρόκ που θέλουν και ορέγονται ορισμένοι, θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή της Ν.Δ. Είμαι σαφής;” δήλωσε στον Βήμα FM η Φωτεινή Πιπιλή.

Όπως σημειώνει η Φωτεινή Πιπιλή οποτεδήποτε η Ν.Δ. “λαΐκισε ή πασόκισε ή εξώκειλε προς την πολύ δεξιά, καταστράφηκε”.

“Φάνηκε και από τις χθεσινές δημοσκοπήσεις ότι η πορεία της κυρίαρχης ιδεολογικής παράταξης που είναι η Ν.Δ. στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και την κεντροδεξιά πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν. Δεν θα το επιτρέψουμε αυτό ορισμένοι” υποστηρίζει η Φωτεινή Πιπιλή.

Όμως η βουλευτής της ΝΔ προχώρησε και είπε και ονόματα στελεχών που πρέπει ή δεν πρέπει να επιστρέψουν.

“Δεν είναι μόνο ο Καρατζαφέρης, αλλά πάρα πολλά πρόσωπα που ορέγονται επιστροφές του τύπου «Γιώργο, καλώς ήλθες στο σπίτι του Καραμανλή», με μια διαφορά: άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της Ν.Δ. και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες και τα σούργελα, όπως λέω εγώ. Δεν θέλουμε σούργελα! Θα καταστραφούμε και δεν θα το επιτρέψω εγώ. Δεν θέλουμε λαϊκισμούς και ακραίες φωνές, άρα δεν επιτρέπεται να επιστρέψει κανείς από αυτούς που έχουν προσβάλλει την ιδεολογία του Κωνσταντίνου Καραμανλή” κατέληξε η Φωτεινή Πιπιλή.

Σχετικά άρθρα