Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης λυπάται γιατί η Δούρου δεν είναι αντάξια των περιστάσεων

Ο Μητσοτάκης λυπάται γιατί η Δούρου δεν είναι αντάξια των περιστάσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κυριάκος Μητσοτάκης, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Με τον εισαγγελέα απειλεί τους 19 δημάρχους που αντιτίθενται στην αξιολόγηση του προσωπικού των Δήμων ο Κυριάκος Μητσοτσάκης.

“Η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει οι κατεργαράκοι και οι απατεώνες να πάνε σπίτια τους γιατί τέτοιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν πλαστά πτυχία και πιστοποιητικά για να διοριστούν».

Ωστόσο, όπως έχει δηλώσει τόσο η Ρένα Δούρου όσο και οι υπόλοιποι δήμαρχοι, σε ότι αφορά όσους έχουν παρανομήσει, δεν υπάρχει κανένα θέμα και θα προχωρήσουν κανονικά στην απομάκρυνσή τους.

Οι δήμαρχοι βάζουν θέμα αξιολόγησης του υπόλοιπου νόμιμου προσωπικού, που δεν έχει κάνει παρανομίες.

Αυτά όμως είναι μάλλον ψιλά γράμματα.

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα αναζητηθούν ποινικές ευθύνες και από τους παράγοντες της αυτοδιοίκησης που διόρισαν τους υπαλλήλους με πλαστά πιστοποιητικά, αφού γίνει προσεκτική τεκμηρίωση των δεδομένων.

Σχετικά με τη Ρένα Δούρου, εξέφρασε τη λύπη του γιατί τα μέχρι τώρα βήματά της δεν δείχνουν αντάξια των περιστάσεων του αξιώματος για το οποίο εξελέγη.

Σχετικά άρθρα