Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθανασίου: Κακώς καταργήθηκε η «παρά φύσιν ασέλγεια»

Αθανασίου: Κακώς καταργήθηκε η «παρά φύσιν ασέλγεια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σεξουαλική Παρενόχληση, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Αίσθηση έχει προκαλέσει η άποψη που εξέφρασε από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, η μη ποινικοποίηση των ερωτικών επαφών ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου είναι εν μέρη υπεύθυνη για πράξεις βιασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τοποθέτηση του κ. Αθανασίου έγινε ενώ προήδρευε στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης της Σίας Αναγνωστοπούλου προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ως προεδρεύων απαντώντας σε σχετική τοποθέτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου σημείωσε:

«Εγώ, όμως, να πω ένα πράγμα, ότι φταίει και η νομοθεσία, κυρία Αναγνωστοπούλου, η πολιτεία, τα νομοθετήματα που έχει περάσει κατά διαστήματα, που έχουν επιτείνει τα φαινόμενα αυτά, όπως παραδείγματος χάριν –μιλάμε γενικότερα τώρα, δεν μιλάμε επί της ουσίας του θέματος– το ότι καταργήθηκε η διάταξη για την “παρά φύσιν ασέλγεια” και εντάθηκαν αυτά τα φαινόμενα. Θυμηθείτε πότε καταργήθηκε, και κάτω από ποιες προϋποθέσεις».

Σχετικά άρθρα