Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Aπόρρητο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ενδεχόμενες κλοπές πυρομαχικών από στρατόπεδα

Aπόρρητο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. προειδοποιεί για ενδεχόμενες κλοπές πυρομαχικών από στρατόπεδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δημήτρης Κουφοντίνας, Ελληνικός Στρατός, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη,

Για ενδεχόμενη αρπαγή όπλων, εκρηκτικών και ρουκετοβόλων, προκειμένου να πραγματοποιηθούν επιθέσεις από ένα νέο αντάρτικο πόλης, προειδοποιεί απόρρητο έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. συντάχθηκε με ημερομηνία 26 Φεβρουαρίου 2021, την 50η μέρα της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και έχει τίτλο «εντατικοποίηση μέτρων ασφαλείας περιμετρικά στρατιωτικών μονάδων, εγκαταστάσεων, σχηματισμών και κτηρίων».

Όπως αναφέρει το έγγραφο: «ενόψει της επικρατούσας και εξελισσόμενης εσωτερικής επικαιρότητας παρακαλείσθε όπως από της λήψεως της παρούσης και για όσο χρονικό διάστημα κρίνετε αναγκαίο εντείνετε και αυξήσετε τα αστυνομικά μέτρα περιμετρικά των στρατιωτικών μονάδων, εγκαταστάσεων (αποθήκες οπλισμού, πυρομαχικών κλπ), σχηματισμών έως και στρατιωτικών κτηρίων που βρίσκονται εκτός αυτών προς πρόληψη και αποτροπή οποιασδήποτε έκνομης ενέργειας εις βάρος του υπηρετούντος εκεί προσωπικού και των εν λόγω κτηρίων κι εγκαταστάσεων ή πράξης ακτιβιστικού χαρακτήρα».

«Σε συνεργασία με τις κατά τόπο αρμόδιες στρατιωτικές Αρχές προς επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού εκδηλώσετε και οποιοδήποτε κατά την κρίση σας πρόσθετο μέτρο το οποίο θα συμβάλλει στην επαύξηση του βαθμού ασφαλείας των στρατιωτικών εγκαταστάσεων», σημειώνεται στο έγγραφο.

Σχετικά άρθρα