Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παναγιωτάκης: Εάν η Χρυσικού έχει στοιχεία ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 να τα καταθέσει

Παναγιωτάκης: Εάν η Χρυσικού έχει στοιχεία ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015 να τα καταθέσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Δημήτρης Λιγνάδης, Διονύσης Παναγιωτάκης, Δώρα Χρυσικού, Κακοποίηση Ανηλίκου, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Στους ισχυρισμούς της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη το 2015 απάντησε ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, με ανάρτησή της στα social media, υποστήριξε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν βρισκόταν στην Ιθάκη την περίοδο εκείνη.

Ο Διονύσης Παναγιωτάκης, που εμφανίστηκε στην ανακρίτρια ως μάρτυρας του Δημήτρη Λιγνάδη, υπογραμμίζει ότι τα στοιχεία που ισχυρίζεται πως διαθέτει η Δώρα Χρυσικού ενδεχομένως αναιρούν τη δική του κατάθεση και την καλεί να τα καταθέσει άμεσα στις Αρχές, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιδιοκτήτη του Action 24:

«Η κυρία Δώρα Χρυσικού, από χθες δηλώνει σε διαδίκτυο και ΜΜΕ ότι “έχει στοιχεία” πως τον Αύγουστο του 2015 ο κ. Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη.

»Τα στοιχεία αυτά δηλώνει ότι προτίθεται να τα καταθέσει στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί.

»Καλώ την κα Χρυσικού να καταθέσει τα στοιχεία αυτά στις αρμόδιες αρχές, άμεσα, καθώς η παραπάνω δήλωσή της είναι πιθανόν να αναιρεί την δική μου νόμιμη κατάθεση στην 19η ανακρίτρια και να με εμφανίζει ως ψευδόμενο μάρτυρα.

»Επειδή εγώ κλήθηκα νομίμως, στο πλαίσιο μίας ανακριτικής διαδικασίας να καταθέσω ό,τι γνωρίζω, προσήλθα άμεσα με πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας της κατάθεσής μου αυτής.

»Ως εκ τούτου, δεν είναι δυνατόν να επιτρέψω να κυκλοφορούν θολές και έμμεσες, αλλά σαφείς κατηγορίες, ότι πιθανόν εγώ δεν είπα την αλήθεια.

»Εγώ είπα την αλήθεια ενώπιον των αρμοδίων οργάνων, κληθείς προς τούτο και όχι αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, χωρίς συνέπειες και χωρίς κόστος.

»Καλώ την κυρία Χρυσικού να πράξει το ίδιο και να ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες εις βάρος οποιουδήποτε που με προσωπικό κόστος κάνει το καθήκον του όπως ορίζει ο νόμος, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου.

»Διονύσης Παναγιωτάκης».

Σχετικά άρθρα