Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιγνατίου: Αποφασισμένες οι ΗΠΑ – Όλο και πιο κοντά νέες κυρώσεις στην Τουρκία (βίντεο)

Ιγνατίου: Αποφασισμένες οι ΗΠΑ – Όλο και πιο κοντά νέες κυρώσεις στην Τουρκία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εξοπλιστικά Προγράμματα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μιχάλης Ιγνατίου, Ρωσία, Τουρκία,

Στις τελευταίες σημαντικότατες εξελίξεις στις σχέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών με την Τουρκία αναφέρθηκε ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ανάλυσή του από τις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τηλεοπτικό σταθμό Omega TV της Κύπρου.

Ειδικότερα, στάθηκε στις δηλώσεις του εκπροσώπου του Πενταγώνου ο οποίος κατηγορηματικά αποδοκίμασε τη στάση της Τουρκίας στο θέμα των ρωσικών πυραύλων S-400 και απέκλεισε την επανένταξή της στην παραγωγή του μαχητικού αεροσκάφους F-35.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου εκτίμησε ότι βρισκόμαστε σε νέα όξυνση στις σχέσεις των δύο χωρών και ότι το χάσμα βαθαίνει ακόμη περισσότερο.

Αποκρυπτογραφόντας δε τις απαντήσεις στις σχετικές ερωτήσεις σημείωσε ότι η διατύπωση πως η Τουρκία προσέφερε στη Ρωσία έσοδα, πρόσβαση και επιρροή δείχνει ότι οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να μην υπαναχωρήσουν.

Ζητούν να επιστρέψουν οι S-400 στη Ρωσία, δεν δέχονται να επιστρέψει η Τουρκία στην παραγωγή των F-35 και είναι αποφασισμένες να υποστηρίξουν τους Κούρδους στη Συρία καθώς τους θεωρούν συμμάχους τους, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία τους χαρακτηρίζει τρομοκράτες.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Ιγνατίου:

Σχετικά άρθρα