Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπουδές στο Ισραήλ: Η ισραηλινή Πρεσβεία καλεί Έλληνες μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Ισραήλ

Σπουδές στο Ισραήλ: Η ισραηλινή Πρεσβεία καλεί Έλληνες μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διπλωματικό Σώμα, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Μαθητές, Φοιτητές,

Η Πρεσβεία του Ισραήλ καλεί Έλληνες μαθητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Ισραήλ, να συμμετάσχουν σε Εικονική Έκθεση, στις 7 Μαρτίου 2021.

Το Ισραήλ διαθέτει 61 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και 9 πανεπιστήμια, 31 κολέγια και 21 κολέγια εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Προσφέρει ακαδημαϊκή αριστεία σε κάθε τομέα σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των Επιστημών και της Μηχανικής, της Καινοτομίας και της Επιχειρηματικότητας, των Τεχνών, του Σχεδίου, της Μουσικής, της Γεωπονικής και της Αειφορίας, των Εβραϊκών Σπουδών και των Σπουδών Μέσης Ανατολής, της Ιστορίας και των Πολιτικών Επιστημών.

Οι φοιτητές στο Ισραήλ φοιτούν σε παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια, με καθηγητές που έχουν βραβευτεί με Βραβεία Νομπέλ και σε σχολές που διαθέτουν απαιτητικά προγράμματα σπουδών στα αγγλικά.

Έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις από τα πιο καινοτόμα μυαλά στον κόσμο.

Επιπλέον, συναναστρέφονται με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, βιώνουν την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της χώρας, εξερευνούν τις μοναδικές πόλεις, τη γαστρονομία, τη νυχτερινή ζωή και κάνουν εκδρομές.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα στα αγγλικά είναι είτε βραχυπρόθεσμα προγράμματα είτε προγράμματα πλήρους φοίτησης.

Οι Έλληνες φοιτητές έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, απολαμβάνοντας το μεσογειακό κλίμα και το τοπίο, καθώς και σπουδές υψηλού επιπέδου.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ παρουσιάζει τις Σπουδές στο Ισραήλ: Εικονική Έκθεση

στο πλαίσιο της ενίσχυσης των εξαιρετικών ελληνο-ισραηλινών σχέσεων στον τομέα της εκπαίδευσης και των ακαδημαϊκών ανταλλαγών.

ΕΓΓΡΑΦΗ : Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν στην έκθεση στον ακόλουθο σύνδεσμο: studyinisrael

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ισραηλινά πανεπιστήμια και τους τομείς σπουδών: Studyisrael.org.il

Πληροφορίες για τις σπουδές και γενικά για τις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα του facebook της Πρεσβείας του Ισραήλ: Facebook – Ισραήλ στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα