Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Η Μενδώνη ξέπλυνε και επιβράβευσε υπόδικους για οικονομικά εγκλήματα

Πολάκης: Η Μενδώνη ξέπλυνε και επιβράβευσε υπόδικους για οικονομικά εγκλήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λίνα Μενδώνη, Παύλος Πολάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Πολιτισμού,

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, Παύλος Πολάκης, «έβαλλε» κατά της Λίνας Μενδώνη, καταγράφοντας ορισμένα περιστατικά από το υπουργείο Πολιτισμού.

Ο Παύλος Πολάκης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο πρωθυπουργός καλύπτει ακόμη τη Λίνα Μενδώνη γιατί, εκτός της υπόθεσης Λιγνάδη «ξέπλυνε και επιβράβευσε υπόδικους για οικονομικά εγκλήματα στο Υπουργείο Πολιτισμού», αναφέροντας τις περιπτώσεις Κίσσα και Τσακοπιάκου.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επισημαίνει, αναφερόμενος προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πως όλα τα στοιχεία έχουν κατατεθεί στη Βουλή.

«Σε συμβουλεύω να μην πεις και εσύ ότι “εξαπατήθηκες” από την κυρία Μενδώνη», υπογραμμίζει αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΜΕΝΔΩΝΗ…σε «νεες»περιπετειες !!! ( Για να μην ξεχνάμε το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΙΟΝ της κυρίας)

Ο Μητσοτάκης εξακολουθεί (για λίγο ακόμα) να στηρίζει τη γελοία και επικίνδυνη Μενδώνη.

ΟΧΙ μόνο γιατί κάλυψε όσο χρειαζόταν (ο νοών νοείτω…) το άθλιο σίχαμα που ήταν ο εκλεκτός του Μητσοτάκη για την …. πολιτισμική ανάταση της χώρας, αλλά και ΓΙΑΤΙ ξέπλυνε και επιβράβευσε ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ για σοβαρά οικονομικά εγκλήματα στο ΥΠ.ΠΟ, οι οποίοι έχουν διατελέσει μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου Αλληλοβοήθειας του Υπουργείου (που λειτουργούσε ως μικρό ΚΕΕΛΠΝΟ) και κατηγορούνται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος εκατομμυρίων ευρώ (το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους τα υπολογίζει σε πάνω από 40)!.

-Έναν (κύριο Κίσσα) παρότι κατηγορείται με άλλους 16 για εμπλοκή στην υπόθεση των μαϊμού δανείων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας, τον έκανε Προϊστάμενο της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου του Υπουργείου (!!!!), ενώ αρνήθηκε να ξεκινήσει την πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του παρά τα σχετικά δημοσιεύματα και τις ερωτήσεις στη Βουλή από τον Χρ. Βερναδάκη του Σύριζα και άλλων συναδέλφων από το ΜΕΡΑ25.

Επίσης τον εν λόγω κύριο τον διόρισε και στο ΚΑΣ!!!!

-Άλλον (κύριο Τσιακοπιάκο), πρώην Πρόεδρο του Δ.Σ του αμαρτωλού Ταμείου Αλληλοβοήθειας και βασικό κατηγορούμενο για σωρεία κακουργημάτων (τον οποίο η Κονιόρδου είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο γιατί απουσίαζε από την εργασία του επί 8 μήνες), η Μενδώνη τον τοποθέτησε σε Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου!

Μενδώνη = το χρήσιμο πλυντήριο για τα σκάνδαλα επί ημερών Βενιζέλου, Σαμαρά και άλλων στο Υπουργείο Πολιτισμού!

Μητσοτάκη, αυτά έχουν κατατεθεί στη Βουλή! Σε συμβουλεύω να μην πεις κι εσύ ότι εξαπατήθηκες από την κυρία Μενδώνη!.

ΥΓ: Κυκλοφορεί η πληροφορία ότι η κυρία αυτή κάλυπτε και άλλους με αχαλίνωτη σεξουαλική όρεξη στο ΥΠ.ΠΟ! Θα ανοίξουν τα στόματα.

Σχετικά άρθρα