Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Είμαι 48 ώρες χωρίς ρεύμα – Θεωρούμαι προνομιούχος γιατί έχω νερό, οι γείτονες δεν έχουν ούτε αυτό»

«Είμαι 48 ώρες χωρίς ρεύμα – Θεωρούμαι προνομιούχος γιατί έχω νερό, οι γείτονες δεν έχουν ούτε αυτό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεκτρικό Ρεύμα, Κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, Χιόνι, Χιόνια, Χρήστος Κουτσονάσιος,

«Γενική διάλυση πίσω στην εποχή των σπηλαίων» τιτλοφορεί ανάρτησή του στο Facebook ο δικηγόρος και στέλεχος του ΠΡΑΤΤΩ Χρήστος Κουτσονάσιος, όπου περιγράφει τη βασανιστική κατάσταση που βιώνει, όπως και εκαντοντάδες χιλιάδες Έλληνες που έμειναν δίχως ηλεκτρικό ρεύμα.

«Ο Στέφανος Μάνος το είπε και είναι αλήθεια γενική διάλυση.

»Είμαι 48 ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επικοινωνίες (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, Ίντερνετ), χωρίς να μπορώ να μαγειρέψω φαγητό, χωρίς ζεστό νερό, χωρίς θέρμανση σε πολικές θερμοκρασίες -6 και πλέον βαθμών, χωρίς να μπορώ να βγω από το σπίτι (σήμερα ξεμύτησα), χωρίς επαφή με το έξω κόσμο, γιατί το χιόνι φτάνει τους 80 πόντους και θεωρούμαι και προνομιούχος γιατί έχω νερό ενώ οι γείτονες δεν έχουν ούτε αυτό.

»Επί 48 ώρες το ξαναλέω και αυτήν την στιγμή ακόμα δεν έχω ηλεκτρικό ρεύμα, φόρτισα το κινητό από το αυτοκίνητο.

»Επιτελικό κράτος οπερέτα, ένα μάτσο άσχετοι, ανίκανοι, βλάκες μας κυβερνούν, απών ο Δήμαρχος, απών ο Περιφερειάρχης, απούσα η ΔΕΗ, απών ο κλαρινογαμπρός Χαρδαλιάς, απόντες όλοι με πρώτη και καλίτερη την κυβέρνηση. Διαλυμένο ασκέρι.

»250.000 οικογένειες είχαν την ίδια μοίρα γιατί αν έχετε τον θεό σας χιόνισε.

»Χιόνισε και διαλύθηκε η πρωτεύουσα “Ευρωπαϊκής” χώρας, κόψαν την χώρα στα δύο κλείνοντας την Εθνική Οδό, προτού χιονίσει για να απαλλάξουν τους ιδιώτες που την εκμεταλλεύονται από τις δαπάνες εκχιονισμού και συντήρησης.

»Πίσω λοιπόν στην λίθινη εποχή, του ανθρώπου των σπηλαίων του γκρο μανιόν, γύρω από την φωτιά, προσπαθώντας να επιβιώσουμε.

»Α ξέχασα στο Da Capo στην Πατριάρχου Ιωακείμ είχε στείλει η Δημαρχάρα εκχιονιστικό, πως θα έπινε με χιόνια τον καφέ του ο Μωυσής», καταλήγει.

Σχετικά άρθρα