Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηλιόπουλος: Οι πολίτες «ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”»

Ηλιόπουλος: Οι πολίτες «ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Χιόνι, Χιόνια, Χρήστος Ταραντίλης,

Στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, που απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση της κακοκαιρίας, ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μέσω του εκπροσώπου του.

Συγκεκριμένα, ο Νάσος Ηλιόπουλος σημείωσε πως τις τελευταίες 48 ώρες οι κάτοικοι της Αττικής «ζουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους το τι σημαίνει “επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη”.

»Ολόκληρες περιοχές βρίσκονται ακόμα χωρίς ρεύμα και νερό, και οι απεγνωσμένοι πολίτες μάταια ζητούν βοήθεια από τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς κανείς δεν απαντά στα τηλέφωνα.

»Εχθές εκατοντάδες πολίτες ξεροστάλιαζαν στους σταθμούς του ΗΣΑΠ, γιατί κανείς δεν τους ενημέρωνε πως διακόπηκαν τα δρομολόγια.

»Τα εκχιονιστικά, δε, μέσα στην πόλη εμφανίζονται μόνο στους δρόμους που πρόκειται να περάσει ο πρωθυπουργός.

»Την ίδια ώρα, η ελληνική κοινωνία αποσβολωμένη βλέπει μέσα στη Βουλή να ψηφίζεται από την κυβέρνηση ο τριπλασιασμός των μισθών των γαλάζιων goldenboys, σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Κατά τον εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «το μπάχαλο και την αλαζονεία της κυβέρνησης θα θυμούνται οι πολίτες και από αυτή την περιπέτεια που τους έβαλε ο κ. Μητσοτάκης.

»Γι’ αυτό καλό θα ήταν ο κ. Ταραντιλης να θυμηθεί ότι εκπροσωπεί την κυβέρνηση, να σταματήσει να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να αρχίσει να απαντά στους πολίτες».

Τι είπε ο κ. Ταραντίλης

Στις επικρίσεις του Αλέξη Τσίπρα για τη διαχείριση των προβλημάτων από την κακοκαιρία, ότι «το περιβόητο επιτελικό κράτος έχει θαφτεί μέσα στο χιόνι» και πως «έχει παραλύσει η κρατική μηχανή και χιλιάδες νοικοκυριά, σχεδόν η μισή Αττική, βρέθηκε από τα ξημερώματα της Τρίτης χωρίς ρεύμα και πολλά νοικοκυριά και χωρίς νερό και θέρμανση», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ειδικότερα, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Ταραντίλης, σχολίασε πως «οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων κι όχι κομματικούς καυγάδες.

»Γι’ αυτό ακριβώς επί τρεις ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα κι όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών.

Επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών-Λαμίας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας».

Σχετικά άρθρα