Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιχάλης Ιγνατίου: Το πολιτικό μπούλινγκ του Ερντογάν δεν περνάει στον Μπάιντεν (βίντεο)

Μιχάλης Ιγνατίου: Το πολιτικό μπούλινγκ του Ερντογάν δεν περνάει στον Μπάιντεν (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μιχάλης Ιγνατίου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζο Μπάιντεν, Τουρκία,

Ο Μιχάλης Ιγνατίου στηn ανάλυση από την Ουάσιγκτον για τον τηλεοπτικό σταθμό Omega Tv επισήμανε ότι ενόψει της αυριανής συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ αναμένεται με ενδιαφέρον η πρεμιέρα της νέας διοίκησης Μπάιντεν.

Υπογράμμισε βέβαια ότι η σχέση των ΗΠΑ με την Τουρκία δεν μπορεί να προοιωνίζεται κάτι καλό καθώς ο Ερντογάν κλιμακώνει την προκλητική του συμπεριφορά αναζητώντας μέσων του θέματος των Κούρδων το αντίβαρο στο μεγάλο του πρόβλημα, τους S-400 αναζητώντας κάποιου είδους συμψηφισμό.

Όμως με αφορμή και τις πληροφορίες για τηn τηλεφωνική επικοινωνία Μπλίνκεν- Τσαβούσογλου που όπως είπε δεν πήγε καθόλου καλά, ο Μιχάλης Ιγνατίου επισήμανε ότι το πολιτικό μπούλινγκ του Ερντογάν δεν περνάει στον Μπάιντεν, όπως περνούσε στον Τραμπ.

Προέβλεψε μάλιστα ότι θα υπάρξουν πολλά επεισόδια και πολύ σύντομα και ότι στην εξίσωση θα μπει και το Οικουμενικό Πατριαρχείου με δεδομένη τη στενή σχέση που έχουν ο πατριάρχης Βαρθολομαίος με τον πρόεδρο Μπάιντεν.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχάλη Ιγνατίου:

Σχετικά άρθρα