Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα κόπηκε στα δύο και ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει εμβολιαστικά κέντρα δίχως εμβόλια

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η χώρα κόπηκε στα δύο και ο Μητσοτάκης εγκαινιάζει εμβολιαστικά κέντρα δίχως εμβόλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Για μια ακόμη φορά το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη στάθηκε “ανίκανο” να αντιμετωπίσει ένα κύμα κακοκαιρίας, που είχε προαγγελθεί έγκαιρα από τους ειδικούς επιστήμονες και αρμόδιους φορείς της Πολιτείας», τονίζουν σε κοινή τους δήλωση ο τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κ. Ζαχαριάδης, ο αναπληρωτής τομεάρχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μ. Χατζηγιαννάκης και η αναπλ. Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας, Χ. Καφαντάρη.

«Η Εθνική οδός Αθήνας -Θεσσαλονίκης, βασική οδική αρτηρία της χώρας, είναι κλειστή από Λαμία μέχρι Αθήνα, με εντολή του κ. Χρυσοχοΐδη, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα», προσθέτουν.

«Οι μεγαλοστομίες και εξαγγελίες της Κυβέρνησης, περί ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού «έσβησαν» μονομιάς, απουσία Περιφέρειας και υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας, με εντολή κ. Χρυσοχοίδη», υπογραμμίζουν οι τομεάρχες, συμπληρώνοντας ότι για μια ακόμη φορά η χώρα εμφανίσθηκε χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμένο, χωρίς εφαρμογή πολιτικών πρόληψης σε όλα τα επίπεδα.

«Δεν αρκεί να υπάρχουν έτοιμες αλατιέρες και εκχιονιστικά, πρέπει και να επεμβαίνουν. Τα περσυνά παθήματα δεν έγιναν μαθήματα.

»Το 112 δεν λειτούργησε, για άλλη μια φορά, ενώ ο κ. Μητσοτάκης αφήνεται στην επικοινωνιακή διαχείριση της Πανδημίας, εγκαινιάζοντας εμβολιαστικά κέντρα, «χωρίς εμβόλια», ενώ τα ΜΜΕ υποβαθμίζουν συστηματικά το γεγονός», σημειώνουν.

«Τελικά, το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, σε όλα τα επίπεδα «λειτουργεί», μόνο με απαγορεύσεις, αλλά έτσι δεν λύνονται τα προβλήματα… », καταλήγουν στην δήλωσή τους οι τομεάρχες.

*Στην κεντρική εικόνα, η κατάσταση στις Αφίδνες το πρωί (πλάνο ΑΝΤ1).

Σχετικά άρθρα