Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον Ζούλα να απαντήσει «ποιος έδωσε τις εντολές» να μην παίξει το θέμα της Ικαρίας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί τον Ζούλα να απαντήσει «ποιος έδωσε τις εντολές» να μην παίξει το θέμα της Ικαρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημόσια Τηλεόραση, Ελευθερία Τύπου, ΕΡΤ, Ικαρία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κωνσταντίνος Ζούλας, Λογοκρισία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τηλεόραση,

Στην προβολή από την δημόσια τηλεόραση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία και του γεύματος που του παρέθεσε ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του, με την οποία ζητά απαντήσεις από τον Γενικό Διευθυντή της ΕΡΤ και από το γραφείο του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων της ΕΡΤ με την ανάρτησή του επιβεβαίωσε πλήρως τις καταγγελίες.

»Το βίντεο από το τραπέζωμα του κ. Μητσοτάκη με 40 άτομα έπαιξε… εκ παραδρομής για λίγα δευτερόλεπτα μόνο στο κυριακάτικο δελτίο των 15.00.

»Αποτέλεσμα ήταν μετά από φασαρία στην ΕΡΤ, όταν διαπιστώθηκε το “λάθος”, να αναρτηθούν στην αίθουσα παραγωγών οι επίμαχες γραπτές οδηγίες.

»Φυσικά η εντολή εξετελέσθη, καθώς τα υπόλοιπα δελτία της ΕΡΤ δεν είχαν κανένα πλάνο από το βίντεο στο οποίο φαίνονται ο κ. Μητσοτάκης με 40 άτομα να μπαίνουν στο σπίτι του κ. Στεφανάδη».

Καταλήγοντας αναφέρει: «Περιμένουμε λοιπόν τον κ. Ζούλα και το γραφείο του πρωθυπουργού, στο οποίο υπάγεται η ΕΡΤ, να απαντήσουν ποιος έδωσε αυτές τις εντολές.

»Τους καλούμε να είναι προσεκτικοί, διότι υπάρχουν δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες».

Σχετικά άρθρα