Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αριστοτελία Πελώνη: Δεν είναι η ουσία οι εικόνες (στη βεράντα) στην Ικαρία

Αριστοτελία Πελώνη: Δεν είναι η ουσία οι εικόνες (στη βεράντα) στην Ικαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτελία Πελώνη, Ικαρία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης,

Το ζήτημα με τις αντιδράσεις για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία και το γεύμα με 40 άτομα στην οικία Στεφανάδη, θέλησε να υποβαθμίσει και να κλείσει η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κατά το briefing.

Σε ερώτημα της ιστοσελίδας News 24/7, εάν οι πολίτες μπορούν να καλέσουν φίλους σπίτι για ένα «πρόχειρο γεύμα» και πόσα άτομα επιτρέπεται, η κ. Πελώνη υπενθύμισε ότι:

«Ο πρωθυπουργός έχει εδώ και καιρό λάβει την απόφαση να επισκέπτεται την ελληνική περιφέρεια για να εκπέμψει το μήνυμα ότι βρίσκεται κοντά στους πολίτες σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και ότι οι πολίτες δεν είναι ξεχασμένοι» και πρόσθεσε ότι:

«Ο πρωθυπουργός θα συνεχίσει αυτές τις περιοδείες.

»Είναι συνειδητή απόφαση να επισκέπτεται τα ελληνικά χωριά και νησιά».

Η κ. Πελώνη κατέληξε λέγοντας ότι:

«Οι εικόνες αυτές που είδαμε στην Ικαρία ακυρώνουν την ουσία της επίσκεψης και στην ουσία θα ήθελα να μείνουμε», μία φράση που μπορεί να ερμηνευθεί ως έμμεση παραδοχή λάθους.

Το Μαξίμου πάντως από την Κυριακή εστιάζει στις εικόνες συνωστισμού πολιτών κατά την υποδοχή του πρωθυπουργού, παραπέμποντας για το ζήτημα του γεύματος στον βουλευτή Σάμου Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος σε δήλωση του το βράδυ του Σαββάτου είχε υποστηρίξει ότι κάλεσε τον πρωθυπουργό στο σπίτι του για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα, τονίζοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα.

Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης απαντώντας χθες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, επανέλαβε τα περί πρόχειρου γεύματος, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διοργανώνει πορείες και παραβιάζει τα υγειονομικά μέτρα.

Διαβεβαίωσε πάντως ότι στο μέλλον θα αποφευχθεί «εσφαλμένη εικόνα».

«Ό,τι μέτρα και να πάρεις είναι αναπόφευκτες εκδηλώσεις αγάπης» υποστήριξε τη Δευτέρα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, με εύλογη την απορία εάν ειρωνεύεται την πρωθυπουργική γκάφα, δηλώνοντας επίσης πως «είναι λάθος να εκλαμβάνεται ως αναψυχή η διακοπή του πρωθυπουργού από το πρόγραμμά του για ένα γεύμα».

Σχετικά άρθρα