Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερώτηση Καμμένου στον Σαμαρά για τις «βόμβες» Ρακιντζή

Ερώτηση Καμμένου στον Σαμαρά για τις «βόμβες» Ρακιντζή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, ΔΕΚΟ, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Λέανδρος Ρακιντζής, Πάνος Καμμένος,

Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατέθεσε την Παρασκευή ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με τις καταγγελίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στην ερώτησή του, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ρωτάει να γίνει γνωστό κατά πόσο ερευνήθηκαν οι καταγγελίες του κ. Ρακιντζή, σε ποια πρόσωπα κατέληξαν οι έρευνες εφόσον πραγματοποιήθηκαν, τι μέτρα πρόκειται να ληφθούν εναντίον τους, καθώς και αν προτίθεται να αλλάξει τον ψηφισθέντα νόμο, που -σύμφωνα με τον κ. Ρακιντζή- ουσιαστικά αμνηστεύει τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ.

Σημειώνεται ότι ο Λέανδρος Ρακιντζής τόνισε πως «στην προσπάθειά μου να παραπέμψω κάποιους επώνυμους, βρίσκω ένα τείχος», καθώς και ότι «σε διάταξη που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή, «υποκρύπτεται αμνηστία» για τις διοικήσεις των ΔΕΚΟ που ενδεχομένως έχουν παρανομήσει».

Σχετικά άρθρα