Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρ. Γιαννούλης: «Παραμένει στη θέση του ενώ ειρωνεύεται, απαξιώνει και υβρίζει χιλιάδες επαγγελματίες»

Χρ. Γιαννούλης: «Παραμένει στη θέση του ενώ ειρωνεύεται, απαξιώνει και υβρίζει χιλιάδες επαγγελματίες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κωστής Χατζηδάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρήστος Γιαννούλης,

«Δεν υπάρχει προηγούμενο να παραμένει στη θέση του ως Αντιπρόεδρος κόμματος και υπουργός μίας κυβέρνησης που ειρωνεύεται, απαξιώνει και υβρίζει χιλιάδες επαγγελματίες που είναι σε απόγνωση», τόνισε σε συνέντευξή του o βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης, μιλώντας στο Kontra Channel, σημείωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκλέχτηκε και πορεύεται με τα ψέματα.

Το βασικό της πρόβλημα, όπως είπε, είναι ότι έχει δυσανεξία στην αλήθεια και εσχάτως στη δημοκρατία».

«Αν δεν αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες και παρθούν δραστικές αποφάσεις υπάρχει ο κίνδυνος στις αρχές του καλοκαιριού να έχει εμβολιαστεί μόλις το 23% του πληθυσμού», υπογράμμισε.

Επανέρχεται, δήλωσε ο κ. Γιαννούλης, δυναμικά στην επικαιρότητα η πρόταση για άρση της πατέντας των εμβολίων προκειμένου να εξασφαλιστεί η γενικευμένη παραγωγή.

«Με τροπολογία και χωρίς αιτιολογική έκθεση η κυβέρνηση πέρασε διάταξη που επιτρέπει να εργάζονται στις μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης (ΜΧΑ) παθολόγοι ή καρδιολόγοι μετά από τρίμηνη εκπαίδευση σε δημόσιο ή ιδιωτικό κέντρο.

»Πρόκειται για μία αυθαίρετη και πρωτοφανή για τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή δεδομένα νομοθετική ρύθμιση και ήδη η Ελληνική Νεφρολογική Εταιρεία ζήτησε την ανάκληση της», υπογράμμισε.

«Για τις εκκρεμείς συντάξεις επαναφέραμε την πρόταση μας για επαναπρόσληψη στον ΕΦΚΑ των 400 νέων εξειδικευμένων επιστημόνων του προγράμματος του ΟΑΕΔ.

»Ωστόσο ο μεσίτης της κυβέρνησης, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης επιλέγει τη λύση του ιδιώτη μάνατζερ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χ. Γιαννούλης.

Σχετικά άρθρα