Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντινόπουλος: Η… κοινωνία θέλει να βγούμε από την κρίση με τον Σαμαρά

Ντινόπουλος: Η… κοινωνία θέλει να βγούμε από την κρίση με τον Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Αργύρης Ντινόπουλος, Μνημόνιο, Τρόικα,

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, είναι πεπεισμένος ότι η ελληνική κοινωνία θέλει να βγει από την κρίση με την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο Real FM τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν βλέπω εκλογές με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η Ελληνική κοινωνία, θέλει τη σταθερότητα, θέλει να βγούμε από την κρίση με την κυβέρνηση Σαμαρά. Η κοινωνία θα επιβάλει την πολιτική συναίνεση και θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών από αυτή τη Βουλή».

Ωστόσο και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα δεν θα είναι εύκολες για αυτό υπογράμμισε ότι “είναι καιρός να αντιληφθούν και οι εταίροι μας ότι η Ελλάδα έχει κάνει περισσότερα από όσα της ζήτησαν. Εμείς πιστεύουμε στον διάλογο. Άλλοι έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια και μετά κάνουν κρυφές συναντήσεις”.

Τέλος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά.

«Είμαστε σε μία κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης. Γίνονται και πράγματα τα οποία δεν είναι στην 1η γραμμή της δημοσιότητας. Θα προκύψουν θετικά όχι για την ελληνική κυβέρνηση αλλά για την ελληνική κοινωνία» κατέληξε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Σχετικά άρθρα