ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολιτεύτρια Ν.Δ. για Μπεκατώρου: Οι κυρίες δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών

Πολιτεύτρια Ν.Δ. για Μπεκατώρου: Οι κυρίες δεν μπαίνουν στα δωμάτια μοναχικών ανδρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Έλληνες Ολυμπιονίκες, Ιστιοπλοΐα, Λάρισα, Νέα Δημοκρατία, Σεξουαλική Κακοποίηση, Σοφία Μπεκατώρου,

«Οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών στις εκδρομές, στα συνέδρια και εξωσπιτικές διανυκτερεύσεις κλπ».

Αυτό υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης και Καταπολέμησης της Βίας κατά των Γυναικών στη Λάρισα, Λένα Αξιόγλου, αναφερόμενη στη σεξουαλική κακοποίηση της Σοφίας Μπεκατώρου.

H υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Λάρισα, Λένα Αξιόγλου, έφερε ως παράδειγμα το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας και σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τα παραμύθια έχουν διαπαιδαγωγικό χαρακτήρα και το μήνυμα είναι αυτό που από μικρές εμείς τουλάχιστο από καππαδοκικές και μικρασιάτικες οικογένειες ξέραμε ότι οι κυρίες, αν δεν έχουν ευαρέσκεια, δεν μπαίνουν ποτέ στα δωμάτια μοναχικών ανδρών στις εκδρομές, στα συνέδρια και εξωσπιτικές διανυκτερεύσεις κλπ».

Στη συνέχεια, η Λένα Αξιόγλου τάχθηκε υπέρ του θύτη της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, προσθέτοντας ότι:

«Σ’ αυτές τις περιπτώσεις εκδήλωσης ερωτικού ενδιαφέροντος, αν δεν συμφωνεί το ένα μέλος, με ξεκάθαρα πολλά λόγια και όχι με μισόλογα και υπονοούμενα η μονολεκτική συμπεριφορά το λέγει και αποφεύγονται τα “τραύματα”, που μας ακολουθούν.

»Καλό ήταν να του πει ξεκάθαρα και με πολλές λέξεις, όταν τη φίλησε ξαφνικά στο στόμα, ότι η ίδια έχει προτεραιότητα τον πρωταθλητισμό της και όχι την ιδιωτική της ζωή και φυσικά να μην τον ακολουθήσει “ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” στο δωμάτιό του».

Σχετικά άρθρα