Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς «κρατάει» τον Μητσοτάκη διαπιστώνουν Σκουρλέτης και Χρηστίδης

Ο Σαμαράς «κρατάει» τον Μητσοτάκη διαπιστώνουν Σκουρλέτης και Χρηστίδης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κίνημα Αλλαγής, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Σκουρλέτης, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Πολιτική ομηρία του κ. Μητσοτάκη από τον κ. Σαμαρά, η οποία εξηγεί και την έλλειψη σαφούς στρατηγικής από την κυβέρνηση για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, διαπίστωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης.

Ο κ. Σκουρλέτης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, έκανε αυτήν την αναφορά σχολιάζοντας την διαφοροποίηση του πρώην πρωθυπουργού από την κυβέρνηση σχετικά με την έναρξη των διερευνητικών με την Τουρκία.

Ο βουλευτής, πρόσθεσε επίσης ότι «ο ακροδεξιός Σαμαράς, με τον διχαστικό λόγο όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ, εναντιώνεται στον διάλογο με την Τουρκία και στην προσπάθεια ανεύρεσης μιας ειρηνικής λύσης».

Οι «έντονες διαφωνίες» στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος είναι εξάλλου, σύμφωνα με τον Παύλο Χρηστίδη του ΚΙΝΑΛ, ο λόγος που ο πρωθυπουργός αρνήθηκε, όπως υποστηρίζει, τη διαμόρφωση κοινής εθνικής γραμμής.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής δήλωσε:

«Τώρα γίνεται ξεκάθαρο γιατί αρνήθηκε ο κύριος Μητσοτάκης τη διαμόρφωση της κοινής εθνικής γραμμής, με τους πολιτικούς αρχηγούς υπό την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να πορεύεται η χώρα χωρίς αυτήν.

»Γιατί υπήρχαν έντονες διαφωνίες στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει ο Π. Χρηστίδης.

Σχετικά άρθρα