Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώνης Τζανακόπουλος πάει στα δικαστήρια τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Αντώνης Τζανακόπουλος πάει στα δικαστήρια τον Άδωνι Γεωργιάδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αντώνης Τζανακόπουλος, Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων,

Ο αδερφός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου και καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Αντώνης Τζανακόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» και προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή κατά του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη επειδή υιοθέτησε ένα υβριστικό προς το πρόσωπο του σχόλιο άλλου χρήστη στο Twitter και δεν ανακάλεσε.

«Ο κ. Γεωργιάδης υιοθέτησε στο Twitter τον ισχυρισμό χρήστη ότι είμαι ψεύτης, αρνήθηκε να ανακαλέσει και θα κινήσω τις διαδικασίες αγωγής σε βάρος του», δήλωσε αρχικά ο κ. Τζανακόπουλος και προσέθεσε.

«Θα ζητήσω όσα περισσότερα χρήματα γίνεται και θα τα δωρίσω στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας».

«Διότι αυτό που έχουν ανάγκη τα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα είναι χρηματοδότηση της λειτουργίας τους και της έρευνας και όχι ειδικό αστυνομικό σώμα.

»Αυτό προσπάθησα να αναδείξω με την ανάρτησή μου για την Οξφόρδη, που δεν έχει αστυνομικό σώμα και στήθηκε οργανωμένη επίθεση συκοφάντησής μου και παραπλάνησης της κοινής γνώμης», κατέληξε ο Αντώνης Τζανακόπουλος.

Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Όλα ξεκίνησαν από μία τοποθέτηση στο Twitter του Αντώνη Τζανακόπουλου για τη δημιουργία αστυνομικού σώματος για τα ελληνικά πανεπιστήμια και η σύγκριση του με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, το οποίο αναπαρήγαγε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ενός άλλου tweet, το οποίο χαρακτήριζε τον κ. Τζανακόπουλο «ψεύτη».

«Καλησπέρα κύριε @AdonisGeorgiadi. Βλέπω διαδίδετε πως είμαι ψεύτης. Σας δίνω μια ευκαιρία να το πάρετε πίσω και να ζητήσετε συγγνώμη, εκτός φυσικά αν μπορείτε να αποδείξετε ως ψέμα ότι η Οξφόρδη δεν έχει *πανεπιστημιακή* αστυνομία. Περιμένω. 24 ώρες και για σας».

Σχετικά άρθρα