Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αθανασίου: Με εντολή Σαμαρά καταργείται το αυτόφωρο

Αθανασίου: Με εντολή Σαμαρά καταργείται το αυτόφωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Κριστίν Λαγκάρντ, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Νέα εντολή έδωσε ο Πρωθυπουργός, όπως αποκάλυψε ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Αυτή την φορά για να καταργηθεί το αυτόφωρο για τους μικροοφειλέτες.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, o υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε ότι “έχουμε εντολή από τον Πρωθυπουργό, να αλλάξουμε μαζί με τον κ. Μαυραγάνη το νομοθετικό πλαίσιο και να γίνει πιο ευνοϊκό για τους πολίτες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά».

Παράλληλα ο Χαράλαμπος Αθανασίου, υπογράμμισε πως το μέτρο του αυτοφώρου είναι και προσωπική του άποψη πως πρέπει να καταργηθεί, τουλάχιστον για τους μικροοφειλέτες, και όπως αποκάλυψε η σχετική τροπολογία είναι σχεδόν έτοιμη και αναμένεται άμεσα να κατατεθεί στη Βουλή.

Για το θέμα των ημερών που προέκυψε μετά τις καταγγελίες της κ. Λαγκάρντ ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της, ο κ. Αθανασίου ανέφερε: «Το θέμα της Λαγκάρντ έπρεπε να διερευνηθεί ο στόχος ήταν διπλός. Από την μια μεριά να μην φανεί ότι η Ελλάδα αγνοεί απειλές που απευθύνθηκαν σε ένα πρόσωπο διεθνούς κύρους, ενός διεθνούς οργανισμού που έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα, και από την άλλη αν όντως έχει γίνει κάποιο τέτοιο αδίκημα οφείλουμε να το διερευνήσουμε».

Αναφορικά με τις απειλές που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, ο κ. Αθανασίου υπογράμμισε: «Είναι πολύ σοβαρό όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε οποιονδήποτε πολίτη και πολύ περισσότερο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για την υπόθεση έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση. Φαντάζομαι θα κληθεί και ο κ. Τσίπρας να καταθέσει ποιοι τον απείλησαν και ποιο βάθος έχει αυτή η απειλή».

Σχετικά άρθρα