Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Όπως τα μοντέλα στη Μύκονο γυρνάει ο Τσίπρας στο Βατικανό”

“Όπως τα μοντέλα στη Μύκονο γυρνάει ο Τσίπρας στο Βατικανό”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βατικανό, Πάπας Φραγκίσκος, Πέτρος Τατσόπουλος, ΣΥΡΙΖΑ,

«Ο Αλέξης, ο οποίος βρίσκεται τώρα προ των θυρών της πρωθυπουργίας, κάνει αυτό που κάνουν τα μοντέλα. Τα έχεις δει τα μοντέλα; Που κυκλοφορούν συνέχεια με το λεγόμενο book και λένε «εδώ είμαι στη Μύκονο, εδώ είμαι στα Κουφονήσια, εδώ πήγα στο Μιλάνο, εδώ είμαι στην Αντίπαρο και στο Κουσάντασι, εδώ με βλέπετε προφίλ και εδώ ανφάς» κοκ”.

Με αυτά τα λόγια ο Πέτρος Τατσόπουλος, που είναι μεν ανεξάρτητος και οδεύει προς την λεγόμενη κεντροαριστερά και το Ποτάμι αλλά έχει εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό.

“Κάθε ηγέτης λοιπόν που σέβεται τον εαυτό του και τις προσδοκίες και επιθυμίες του, φτιάχνει book με τους επώνυμους και εφόσον είναι ηγέτης προφανώς με τους ηγέτες του κόσμου, με τους οποίους προσδοκία του είναι να φωτογραφίζεται δίπλα και να έχει και συζήτηση” συμπλήρωσε ο Πέτρος Τστόπουλος τονίζοντας ωστόσο ότι δεν προσπαθεί να το γελοιοποιήσει.

“Δεν το γελοιοποιώ για να πω ότι δεν έχει μεγάλη σημασία όταν ο Πάπας δέχεται τον ηγέτη του μεγαλύτερου αριστερού κόμματος στην Ευρώπη. Και οι δύο το κάνουν διότι έχουν ίδιον όφελος. Ο Πάπας γιατί αποδεικνύει ότι είναι ανοιχτόμυαλος και δέχεται και αριστερούς ηγέτες και συζητάει μαζί τους και ο Τσίπρας γι’ αυτό στο Twitter τον αποκαλεί «Πάπα των φτωχών». Τον υποδέχεται ως υποψήφιο της Ευρωπαϊκής Αριστεράς στις εκλογές της Κομισιόν» κατέληξε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχετικά άρθρα