Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: O Mητσοτάκης εχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται

ΣΥΡΙΖΑ: O Mητσοτάκης εχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση του πως δεν αυξάνεται το πρόστιμο στα 500 ευρώ, όπως είχε ανακοινώσει κατά την πρωτολογία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζει τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ως εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης κλείνοντας την ομιλία του επιβεβαίωσε αυτό που όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει για τον τρόπο που διαχειρίζεται την πανδημία:

»Έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο και δεν ξέρει τι του γίνεται.

»Ανακοίνωσε αύξηση του προστίμου στα 500 ευρώ για δύο ώρες, για να το μαζέψει άρον άρον μετά τη σφοδρή αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα.

»Και για να δικαιολογήσει την επικών διαστάσεων αναδίπλωση, απευθύνθηκε στους πολίτες λες και απευθύνεται σε παιδάκια νηπιαγωγείου.

»Το πιο ωραίο ενσταντανέ βέβαια, ήταν το γεγονός ότι οι βουλευτές της ΝΔ χειροκρότησαν και την ανακοίνωση της αύξησης του προστίμου και την απόσυρση της».

Αναφορικά με την αλλαγή πλεύσης για το πρόστιμο των 500 ευρώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγραψε νωρίτερα:

«Ο κύριος Μητσοτάκης μάλλον δεν έχει ιδέα τι σημαίνει για έναν εργαζόμενο, για μια αστοχία στον χρόνο για παράδειγμα, να πρέπει να πληρώσει 500 ευρώ πρόστιμο ενώ παίρνει 534, για να βγάλει τον μήνα.

»Γιατί αυτός -όσο και όλοι μας στη Βουλή- έχει αυτή τη δυνατότητα, παρά το γεγονός βέβαια ότι η δική του ανεμελιά όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, δεν τιμωρήθηκε ποτέ με κανένα πρόστιμο».

Σχετικά άρθρα