Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γεννηματά καθαίρεσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ τον Λοβέρδο

Η Γεννηματά καθαίρεσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ τον Λοβέρδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Άρχισαν τα όργανα στο ΚΙΝΑΛ για την διαδοχή στην ηγεσία του Κινήματος. Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε να καθαιρέσει από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ, τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Τι είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Η αντικατάστασή μου υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου», σχολίασε με μια λιτή ανακοίνωση ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να ορίσει νέους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος τον Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη. Κατρίνη.

«Η αντικατάστασή μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέδρος.

Σχετικά άρθρα