Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπατόν Χατζίου: Ο Έντι Ράμα ανέλαβε «να φέρει κοντά Ελλάδα και Τουρκία» σε διαπραγματεύσεις

Μπατόν Χατζίου: Ο Έντι Ράμα ανέλαβε «να φέρει κοντά Ελλάδα και Τουρκία» σε διαπραγματεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βίντεο, Έντι Ράμα, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

Ο Έντι Ράμα εργάζεται σκληρά για να φέρει κοντά Ελλάδα και Τουρκία, υποστήριξε ο δημοσιογράφος Μπατόν Χατζίου, άνθρωπος και σύμβουλος του Έντι Ράμα, σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Κοσοβάρος Μπατόν Χατζίου (Baton Haxhiu), δήλωσε με ύφος στον τηλεοπτικό σταθμό Tv Klan ότι, ο Έντι Ράμα θα ταξιδέψει την Παρασκευή στην Αθήνα, διότι, όπως υποστήριξε, ο Αλβανός πρωθυπουργός «έχει αναλάβει να φέρει Αθήνα και Άγκυρα κοντά» σε διαπραγματεύσεις, δίχως να διευκρινίζει πως και πότε και ούτε για λογαριασμό ποιου.

Όπως πληροφορούμαστε, το ταξίδι του Έντι Ράμα στην Τουρκία την Τετάρτη δεν είχε ανακοινωθεί, το αγνοούσαν οι Αλβανοί δημοσιογράφοι.

Τώρα πληροφορούμαστε, από την αυλή του Ράμα και μάλιστα με δημόσια δήλωση, ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός ανέλαβε να διαμεσολαβήσει για την επίτευξη ελληνοτουρκικού διαλόγου.

Μα είναι δυνατόν ποτέ η Ελληνική Δημοκρατία να ανέθετε σε αυτόν τον αναξιόπιστο εξωμότη Βλάχο, τον Έντι Ράμα, που κάνει τα θελήματα του Ερντογάν, να αναλάβει ρόλο μεσολαβητή με την Τουρκία και μάλιστα την ώρα που υπογράφει στρατηγική συμφωνία με τον Ερντογάν;

Ή μήπως ο Ερντογάν του ανέθεσε να μεσολαβήσει; Ή ο Χατζίου λέει απλά μπούρδες;

Σε κάθε περίπτωση αύριο είναι Παρασκευή και θα μας λυθούν οι απορίες.

Ακολουθεί σε βίντεο η δήλωση:

Σχετικά άρθρα