Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δένδιας: Ευχαριστώ τον Μάικ Πομπέο για την εξαιρετική συνεργασία μας

Δένδιας: Ευχαριστώ τον Μάικ Πομπέο για την εξαιρετική συνεργασία μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάικ Πόμπεο, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νίκος Δένδιας, Υπουργείο Εξωτερικών,

Τις ευχαριστίες του στον απερχόμενο υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο για τα θερμά του λόγια και την «εξαιρετική τους συνεργασία», εξέφρασε ο Νίκος Δένδιας, απαντώντας στη χθεσινή αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στο Twitter, λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Επίσης, ο κ. Δένδιας εξέφρασε ευχαριστίες στον Μάικ Πομπέο και «για τη θεμελιώδη συμβολή του στην προώθηση των διμερών δεσμών Ελλάδας και ΗΠΑ σε άνευ προηγουμένου επίπεδο».

«Ευχαριστώ τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο για τα θερμά του λόγια, την εξαιρετική συνεργασία μας, καθώς και τη θεμελιώδη συμβολή του στην προώθηση των διμερών δεσμών των χωρών μας σε άνευ προηγουμένου επίπεδο» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας στην ανάρτηση του επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Υπενθυμίζεται πως στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, ο Μάικ Πομπέο έστειλε ευχές στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη σύζυγό του, αναφερόμενος στην τελευταία επίσκεψή του στην Ελλάδα, στα τέλη Σεπτέμβρη, κατά την οποία φιλοξενήθηκε στην οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, χαρακτηρίζοντας τον εκπληκτικό επαγγελματία.

«Η περιήγηση στην Κρήτη, το σπίτι σας, ήταν αξέχαστα.

»Η δουλειά που κάνουν από κοινού οι ΗΠΑ και η Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο και αλλού διασφαλίζει την ελευθερία της Αμερικής παράλληλα με αυτήν του ελληνικού λαού.

»Ευλογίες σε εσάς και τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

»Και ο ομόλογός μου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας είναι ένας εκπληκτικός επαγγελματίας» έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάικ Πομπέο.

Ο Μάικ Πομπέο συνόδευε την ανάρτησή του με φωτογραφίες κατά την επίσκεψή στην Κρήτη, και ειδικότερα από την οικία του πρωθυπουργού στα Χανιά, όπου φιλοξενήθηκε και από την ξενάγησή του στο νησί, ενώ επισύναψε και μία φωτογραφία κατά τη συνάντησή του με τον Νίκο Δένδια στο υπουργείο Εξωτερικών, στην Αθήνα.

Σχετικά άρθρα