Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο lockdown: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι έμποροι με την απόφαση Μητσοτάκη

Νέο lockdown: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι έμποροι με την απόφαση Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπορικά Καταστήματα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση για αυστηρότερο lockdown έως το πρωί της 11ης Ιανουαρίου έπιασε εξ απήνης τους εμπόρους.

Οι ίδιοι ετοιμάζονταν για τον νέο τρόπο λειτουργίας, click in shop που είχε προαναγγείλει το υπουργείο Ανάπτυξης μετά την επιτυχία της υπηρεσίας click away, αλλά τελικά αναγκάζονται να κλείσουν και πάλι τα καταστήματά τους.

Μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο του Star καταστηματάρχες δεν έκρυψαν ότι η απόφαση του πρωθυπουργού προκαλεί τεράστια αναστάτωση αφού ήδη είχαν προγραμματίσει παραδόσεις με τη μέθοδο του click away την επόμενη εβδομάδα.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι οι εταιρείες ταχυμεταφορών δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες τους, δημιουργεί στους εμπόρους έναν πρόσθετο πονοκέφαλο.

Το πιθανότερο είναι ότι το κάθε κατάστημα θα επαναπρογραμματίσει με τον πελάτη την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας του μετά τις 11 Ιανουαρίου, οπότε και ανακοινώθηκε ότι θα λήξει το lockdown.

Μία άλλη επιλογή είναι έμποροι και πελάτες να συνεννοηθούν τηλεφωνικά για κατ’ οίκον παράδοση, ακόμα και από τους ίδιους τους καταστηματάρχες, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που συνέβαινε και πριν τεθεί σε εφαρμογή η υπηρεσία click away.

Οι μεγάλες αλυσίδες θα δρομολογήσουν επίσης νέες διαδικασίες για να μπορέσουν από Δευτέρα να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους που περίμεναν να παραλάβουν με τη μέθοδο του click away.

Τα τηλέφωνα αναμένεται να πάρουν φωτιά ακόμα και σήμερα, ώστε να γίνουν οι συνεννοήσεις με τους πελάτες για τον νέο τρόπο παράδοσης των παραγγελιών τους.

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα